Alejandro Sanz i Raquel Perera confirmen la seva separació

La parella ha decidit publicar a les seves respectives xarxes socials un missatge conjunt

Alejandro Sanz i Raquel Perera
La parella ha posat punt final a la seva relació de gairebé una dècada | Instagram

Alejandro Sanz i Raquel Perera han trencat després de gairebé una dècada d'amor. Els rumors sobre la seva ruptura no feien més que créixer durant les darreres setmanes i, finalment, la parella ha decidit publicar a les seves respectives xarxes socials un missatge conjunt que deixa entreveure el fi de la seva relació.

Tot i que a l'escrit es parla d'un «amor pur i compromès», el cert és que s'entén a la perfecció que, a partir d'ara, els seus camins seguiran motivacions diferents. Malgrat això, també els dos han volgut deixar clar que els seus fills és el més important que tenen i que, per ells, faran d'aquest procés un molt més lleuger i sense mals afegits.

Un bonic text compartit que posa punt final a gairebé una dècada d'amor

Concretament va ser el programa 'Viva la vida' de Telecinco el qual va llegir en directe el text que va publicar la parella. Tal com va esciure'ls un dels seus seguidors, les paraules compartides per l'artista i la fins ara seva dona són «una bonica manera de comunicar una cosa tan delicada». Feia ja un temps que era difícil veure a la parella junta, de fet, Perera va acudir sola a esdeveniment tan importants com la boda de Sergio Ramos i Pilar Rubio. 

També va fer saltar tots els rumors el fet que Alejandro no volgués ensenyar la seva casa de Miami durant la gravació del programa de Bertín Osborne. Pot ser, és que ja no vivia allà o volia començar a prendre distància de tot el que tingués a veure amb la seva família.

La història d'Alejandro i Perera ha estat un bonic relat d'amor que es va consolidar el 2012 quan, per sorpresa dels convidats del bateig del seu fill Dylan, van decidir casar-se. Ara, tot apunta al fet que ambdós tenen la intenció de mantenir una relació el més cordial possible amb un pilar en comú: Dylan i Alma, els seus fills.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari