Imatge d'arxiu d'Alejandro Sanz

Alejandro Sanz sobre la relació amb els seus fills: «M’he perdut moltes coses»

El cantant va confessar, durant l’entrevista de Bertín Osborne, que li sabia greu haver-se perdut diversos moments importants de la vida dels seus dos fills grans

 

Bertín Osborne va viatjar a Miami per presentar el seu programa ‘Mi casa es la tuya’, el qual va triar com a protagonista el cantant, Alejandro Sanz. Durant la gravació, Bertín va recordar els 14 anys que van estar els dos vivint a l’illa recorrent tota la badia amb la seva llanxa motora, i és que ja han passat tres anys des de l’última vegada que van coincidir.

Records d’infància

Alejandro Sanz va aprofitar l’entrevista de Bertín Osborne per recordar la seva infància amb els seus pares, però especialment amb el seu progenitor, del qual va destacar les absències en algunes etapes per culpa dels compromisos professionals.

Conscient d’aquesta situació que li va tocar viure, el cantant intenta no passar més de tres setmanes sense veure els seus fills, Manuela de 17 anys i Alexander de 16, tot i que ha de passar llargues temporades lluny dels seus. En aquest sentit, Sanz lamentava que: «M’he perdut moltes coses dels meus dos fills grans».

Concretament, li va admetre a Bertín Osborne que es va perdre un concert del seu fill Alexandre, per la qual cosa va demanar perdó públicament perquè estava molt penedit del mal que li va provocar al jove: «Una errada imperdonable per la meva part i per això fill meu, et vull demanar perdó davant de tot el món. Perquè no hi ha res que estimi més que a tu», es va disculpar l’artista a través del seu perfil d’Instagram.

A més, Alexandre, que és fill de la dissenyadora de Puerto Rico, Valeria Rivera, ha heretat del seu pare la passió per la música, i per aquest motiu Alejandro li cedeix el seu estudi de música per compondre les seves cançons: «Compon, toca el trombó i fa rap, i ho fa molt bé. Les primeres cançons que va penjar a les xarxes, li vaig dir: ‘baixa això immediatament’ perquè les lletres eren de tres rombes o quatre», afirmava content Alejandro.

Orgullós de la seva filla Manuela

Per altra banda, a Alejandro Sanz se li cau la bava quan parla de la seva filla Manuela, fruit de la relació amb la model mexicana Jaydy Michel, i que està molt a prop de fer 18 anys. El cantant la descriu com una molt bona persona: «Confio molt amb ella, m’agrada com és. És una noia molt sensible, molt compromesa 'Papa no es pot utilitzar plàstic'; i després és bona, és bona estudiant, és bona amb els seus germans».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cuando el frío acecha… el calor se recuerda #RefranesSanz #tb @manu.snchzm

A post shared by Alejandro Sanz (@alejandrosanz) on

També et pot interessar...