Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rosa Boladeras va aparèixer a 'La Riera' des de la temporada 2 fins a la 8, com a Imma Magarit

Rosa Boladeras, sobre la seva nova vida com a política: «Ser actriu no m'ha ajudat»

L'actriu catalana era la número 2 de la candidatura de Jordi Ballart, Tot per Terrassa, que ha guanyat les eleccions a la ciutat
Rosa Boladeras va aparèixer a 'La Riera' des de la temporada 2 fins a la 8, com a Imma Magarit
Rosa Boladeras va aparèixer a 'La Riera' des de la temporada 2 fins a la 8, com a Imma Magarit | tv3

L'actriu catalana Rosa Boladeras, coneguda per haver treballat al teatre amb els millors directors, així com per haver format part de la plantilla principal de sèries com 'La Riera' i programes com 'Set de nit', passarà a formar part de l'Ajuntament de Terrassa a partir d'aquest dissabte. La catalana era la número dos del partit de Jordi Ballart, Tot per Terrassa (TxT), que s'ha imposat com a gran guanyador a la ciutat, amb 10 regidors de 27.

En declaracions a 'RAC1', Rosa Boladeras ha explicat que, tot i la seva nova vida política, té clar que no deixarà la feina d'actriu. «Ser actriu no m'ha ajudat. Quan he pujat a l'escenari ho he fet amb una màscara. A la política ets tú», ha declarat. La terrassenca també ha explicat que es troba en un moment de la seva carrera molt especial, a punt d'elaborar un dels seus grans projectes vitals, que consistirà en un llibre, una obra de teatre o una pel·lícula sobre la recerca dels seus orígens familiars.

Boladeras combinarà l'activitat a l'Ajuntament de Terrassa amb les funcions de 'La Rambla de les Floristes'
Boladeras combinarà l'activitat a l'Ajuntament de Terrassa amb les funcions de 'La Rambla de les Floristes' | Al cotxe

 

«No deixaré la feina d'actriu»

Boladeras ha assegurat que està a favor de poder treballar temporalment en servei a la ciutat sense deixar la professió: «No deixaré la feina d'actriu. Renunciaré a un sou i el podré donar a beques», ha dit. També ha exposat la necessitat d'acceptar les crítiques en política: «En teatre, si he tingut alguna crítica dolenta, no la recordo. En política, si estem demanant que la gent tingui esperit crític, com no hem d'acceptar les crítiques?», ha remarcat.

'Glòria i Gratitud', el projecte de la seva vida

La recerca dels seus orígens, tal com va explicar la mateixa actriu, està sent «un procés bonic, emocionant, dolorós i molt revelador». 'Glòria i Gratitud' serà el proper projecte de Boladeras, que de moment deixarà aparcat per combinar-se l'activitat a l'Ajuntament de Terrassa amb les funcions de 'La Rambla de les Floristes'. «El projecte sobre els meus orígens ja té títol: ‘Glòria i Gratitud’. Glòria és el nom de la meva mare biològica. Gratitud a ella, a la meva mare Maria Rosa i a totes les persones que m’estimo», ha explicat.

«Dels 7 anys als 40 no vaig fer cap pregunta sobre els meus pares biològics. Hi penses cada dia, però no tibes del fil. Un trencament a la meva vida em va fer tibar del fil, plantejar-me qui sóc. Vaig tenir la sort de trobar el meu germà biològic, la meva cunyada, els meus nebots... i han sumat a la meva família», ha confessat.

També et pot interessar...