Sofía Suescun està sent criticada pel seu baix pes

Sofía Suescun és criticada a Instagram per la seva primesa extrema

La jove ha decidit revelar el seu pes per defensar-se de les crítiques que ha rebut fruit d’una publicació en banyador al seu compte d’Instagram

És sabut que Sofía Suescun és considerada com una de les dones més atractives de la televisió, i cada vegada que comparteix una fotografia a les xarxes socials rep milions de visites i de ‘m’agrada’ i revoluciona totes les xarxes socials.  Tanta reputació també amaga la seva faceta més negativa, com són les dures crítiques que rep. Fa poc, la guanyadora de ‘Supervivientes’ estava sent criticada per fer pública una imatge al seu compte d’Instagram on no lluïa una molt bona cara. Ara, la polèmica ha esclatat fruit d’una fotografia on la jove surt en banyador.

Sofía Suescun, molt criticada per la seva primesa

Suescun sempre ha compartit la seva afició per l’esport, i durant els darrers mesos s’ha sotmès a un entrenament físic molt dur. Tot i això, la seva primesa ha preocupat als seus seguidors.  L’ex concursant de ‘Gran Hermano’ ha estat lluint en les darreres publicacions una complexió física que, lluny d’agradar a la gent, està sent durament criticada.  El detonant ha estat una imatge on apareix somrient en biquini, preparada per l’arribada de l’estiu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Just després de fer-la pública al seu perfil d’Instagram, Suescun ha estat sorpresa amb multitud de comentaris amoïnats per la seva extrema primesa. La jove va afanyar-se a defensar-se de les crítiques dels seus seguidors, i va justificar-se afirmant que està duent a terme una rigorosa rutina esportiva des de fa uns mesos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A banda d’això, l’exaventurera de ‘Supervivientes’ va revelar el seu pes: «60 quilos, però el meu entrenador vol que arribi a 65».  Amb aquesta declaració volia tancar el tema, a més de respondre a les preguntes que li feien els seus seguidors.

També pots llegir…