Sofía Suescun

Sofía Suescun encén les xarxes amb un nu integral a Instagram

La de Pamplona ha publicat una nova fotografia on està sense roba i que ha generat multitud de comentaris
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Memories

Una publicación compartida de SOFIA (@sofia_suescun) el

Sofía Suescun li encanta ser el focus de la polèmica. L'experta en 'realitis' havia de tornar a guanyar adeptes en les seves xarxes socials després del seu pas per 'GH Dúo'La seva imatge va quedar una mica tacada per la seva actuació dins el programa i, ara, la de Pamplona ha decidit tornar a fer allò que més dona a parlar d'ella: publicar una foto a Instagram sense roba.

A la imatge recentment publicada per Suescun se li pot veure literalment sense res de roba, però amb una posició de mans estratègica per tapar les parts més íntimes de la jove.  A més a més, una línia tapa els seus pits.

La reacció a la seva imatge

D'aquesta forma, Suescun ha evitat que Instagram veti la seva fotografia a causa de la seva legislació sobre alguna tipologia d'imatges. Finalment, Suescun va poder complir amb el seu desig i ha fet les delícies dels seus seguidors amb la publicació d'aquesta fotografia que, basant-nos en el seu títol, no és actual. El text que acompanya la imatge, que és igual de concís que la roba que porta, deixa entreveure que l'experta en 'realitis' l'ha recuperat de fa ja algun temps. 

La seva publicació, com era d'esperar, ha generat tota mena de comentaris. Evidentment, els seus seguidors estan encantats amb l'exposició de l'increïble físic de Suescun i li han enviat comentaris de suport que, d'altra banda, s'han traduït en més de 90.000 'likes' i 2.000 comentaris.  Ara bé, dins els comentaris hi ha de tot, i algunes de les persones que s'han trobat amb la fotografia no han trigat a criticar-la.

Uns comentaris sense resposta

«Aquesta és l'única manera que tens d'agradar a l'espectador... Amb el físic... Perquè cada vegada que obres la boca, quina tela», «Amb la boca tancada estàs més guapa, literal!», han estat alguns dels comentaris  que han recriminat l'actitud de Suescun. Sigui com sigui ella ha seguit en la seva línia i ha decidit no respondre a cap dels comentaris.

D'aquesta forma, s'estalvia encendre encara més la flama de la polèmica i de donar-li veu a tots aquells que estan en contra de les seves decisions. Aquesta no és la primera vegada que la de Pamplona decideix exposar d'aquesta manera el seu cos a les xarxes socials. Seguirà fent-ho?  S'haurà d'esperar per a saber la resposta...

Sofía Suescun
Sofía Suescun és una experta en comentar programes de televisió | TELECINCO