Alejandro Sanz es perd la graduació de la seva filla Manuela

El cantant no va poder assistir a la cerimonia de graduació per compromisos professionals
Alejandro Sanz no va poder assistir a la graduació de la seva filla
Alejandro Sanz no va poder assistir a la graduació de la seva filla | INSTAGRAM

El passat 21 de juny, Manuela deixava enrere la seva etapa estudiantil a l’Institut Thomas Jefferson de Guadalaja a Mèxic, en una graduació a la qual van assistir gran part de la seva família entre els quals es trobaven la seva mare Jaydy Michel amb la seva parella Rafael Márquez, Leonardo, el fill petit que té en comú la parella, i Rafaela, la filla de Rafael d’un matrimoni anterior. A la cerimònia però, no va poder assistir el cantant, que es troba immers en una nova gira recorrent la geografia espanyola.

 

Així retratava el moment la model Jaydy Michel, que compartia una instantània del feliç dia, un dia en què la seva filla tanca una etapa i en comença una altra que de ben segur serà tant o més fructífera que l'anterior.

 

 

Alejandro Sanz, a 9.000 quilòmetres de distància

Mentrestant, Alejandro Sanz es trobava en un altre continent, a quasi 9.000 quilòmetres de distància, amb el xef Quique Dacosta, en una gira que es preveu que el mantingui ocupat gran part del temps durant aquest estiu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#LaGira pasó por @qiqedacosta …tocamos el cielo de estrellas michelin

Una publicación compartida de Alejandro Sanz (@alejandrosanz) el

 

En aquest sentit, el cantant reconeixia fa pocs dies al programa de Bertín Osborne ‘Mi casa es la tuya’, que es penedia d’haver-se perdut molts moments importants de la vida dels seus fills Alexander i Manuela a causa de la seva professió, cosa que volia evitar amb tota la seva ànima i que treballava perquè passés el mínim possible. Aquesta vegada però, les exigències de la seva professió han prevalgut i no ha pogut estar present en aquest moment tan important de la vida de la seva filla.

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari