ÚLTIMA HORA

❌ Darias adverteix que les manifestacions del 8-M «no tenen lloc» a causa de la pandèmia

Chenoa confirma els rumors: es casa amb Miguel Sánchez

La cantant ha aparegut amb el seu promès en un acte solidari i ha confirmat els rumors afirmant que aviat hi haurà boda

Imatge de Chenoa i Miguel Sánchez Encinas
Imatge de Chenoa i Miguel Sánchez Encinas a l'acte solidari | CatalunyaDiari.cat

Sembla que Chenoa per fi ha trobat la seva mitja taronja. Després de diverses relacions que han acabat en fracàs, la més sonada de les quals va ser la que va mantenir amb el cantant David Bisbal, ara Chenoa acaba de confirmar que ella i la seva parella actual, el prestigiós uròleg Miguel Sánchez Encinas, es casen.

Tot i que fins ara la parella ha mantingut la seva relació d’una manera molt discreta, ambdós van assistir fa pocs dies a un esdeveniment solidari promogut per l'APRAMP (l'Associació per a la Prevenció, Reinserció i Atenció de la Dona Prostituta), i allí van ser del tot menys discrets.

 

Chenoa confirma que aviat hi haurà boda

Chenoa ja llueix el seu anell de compromís
Chenoa ja llueix el seu anell de compromís | CatalunyaDiari.cat

 

La complicitat entre la parella durant l’acte era més que evident, amb múltiples mostres d’afecte durant tota la vetllada, i de seguida van voler fer públic que d’aquí poc passaran per l’altar per convertir-se en marit i muller. La cantant estava radiant lluint el seu nou anell de compromís que tantes especulacions havia encès, amb la qual cosa no li va quedar més remei que donar la notícia més esperada: «Estem molt feliços i per descomptat, ja podem parlar de casament», anunciava Chenoa.

Tot i que fa pocs mesos que surten junts, Chenoa i Miguel sembla que gaudeixen d’una relació d’allò més estable, fet pel qual han decidit fer el pas cap al matrimoni. L’anonimat en què la parella s’ha mogut tots aquests mesos des que la relació sortís a la llum el passat mes de març, ha afavorit que la relació prosperi sense cap mena de pressió.

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari