Surt a la llum una fotografia de la filla de Belén Esteban amb la seva parella

La imatge va ser extreta durant el casament de la seva mare

Fa poc va començar a circular per les xarxes socials una fotografia de la filla de Belén Esteban, Andrea Janeiro, durant l'enllaç de la seva mare amb Miguel Marcos.  El que més sorprèn de la imatge és que darrere hi ha d'haver algú que ha 'traït' a la família, ja que ni la filla d'Esteban ni el seu marit volien sortir en les imatges de la boda, i per tant no se'ls pot veure en cap fotografia de l'exclusiva que ha publicat la revista '¡Hola!'.

La instantània on surt la jove, que s'ha fet pública a través de Twitter, mostra a la filla de la núvia, amb un vestit de tirants de color rosa, juntament amb dos nois. Segons algunes informacions, el de l'esquerra seria el cosí de Janeriro, Juan, i el de la dreta la seva actual parella, qui a més duu una corbata rosa a conjunt amb el vestit d'ella.

Feliç juntament amb la seva parella

Andrea Janeiro junto a su primo y a su novio
La fotografia s'ha estès per les xarxes socials | Twitter

 

El seu xicot, que és britànic, forma part del grup d'amics que la filla de Belén Esteban ha aconseguit fer a Brimingham, on fa dos anys que estudia Comunicació en una de les millors universitats del Regne Unit, el Brimingham Metropolitan Collage.

Però el més important de la fotografia, i que ja va anunciar el paparazzi Diego Arrabal que passaria, és que  durant la boda hi havia una o diverses persones disposades a filtrar imatges de la mateixa, com es pot comprovar amb aquesta instantània d'Andrea Janeiro. De moment, Belén Esteban no s'ha pronunciat al respecte.

També et pot interessar...