Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El equipo tenía qué elegir cuál de los ríos nace y desemboca en un mismo país

Hisenda es quedaria amb el 47,5% del premi de 'Los Lobos'

Els quatre concursants de 'Boom' aconseguiran desactivar l'última bomba en un dels programes que s'emetrà a l'estiu

Manu Zapata, Erundino Alonso, Valentín Ferrero y Alberto Sanfrutos han aconseguit desactivar la bomba amb els més de 6 milions d’euros de premi, així ho ha anunciat el diari ‘Marca’. Després de més de dos anys ‘Los Lobos’ han aconseguit arribar a la ‘bomba daurada’  aconseguint respondre correctament les 14 preguntes abans de temps, el que els havia separat fins ara del ‘pot’. L’equip s’emporta un premi que mai s’havia aconseguit a un programa de televisió.

‘Los Lobos’ ja eren milionaris després d’acumular 2.524.200 euros, però ara han passat a acumular un premi que ascendeix fins a la xifra de 6.624.200 euros. Un premi, que segons el mitjà esmentat anteriorment, aconseguiran emportar-se durant un dels programes que s’emetrà aquest estiu. Tot i que es desconeix el dia de l’emissió del programa, s’està a punt de repartir el premi més gran de la història, però quina és la quantitat exacta que aconseguiran emportar-se ‘Los Lobos’ després de pagar a Hisenda?

Hisenda s’emportarà una gran comissió

L’Agència Tributària s’emportarà part del premi, tal com indica el sindicat de tècnics  d’Hisenda Gestha, Antena 3 reté el 19% a cada concursant en el moment de rebre el premi. Prenent de referència els 6,6 milions d’euros, ‘Los Lobos’ acabaran pagant uns 3.145.000 d’euros a Hisenda, el que suposa un 47,5% del premi. Després d’abonar aquests impostos,  l’equip gaudiria de 3.479.000 euros, és a dir, s’emportarien el 52,5% del premi. A més a més, cadascun dels protagonistes i integrants de l’equip haurà de tributar un tipus efectiu d’entre el 44% i el 50,7% segons la comunitat autònoma en la qual resideix a través de la declaració del IRPF l’any 2020.

Dependrà de cada comunitat

Segons les xifres que ha publicat ‘El Mundo’ i segons la comunitat autònoma on resideix cada membre de l’equip, Erudino Alfonso de Guadalajara haurà de tributar un efectiu del 44,4%.  Per altra banda,  Alberto Frutos de Jaén tributarà el 46,6,%, Valentín Ferrero d’Alacant el 47,3% i finalment,  Manu Zapata de Navarra un 50,7%.  En cada programa el pot augmenta 5.000 euros, i els concursants també acumulen una mitja entre 4.000 i 5.000 euros diaris, per això, la quantitat exacta que hauran de pagar és impredictible, ja que la suma variarà en funció del premi final acumulat.

Una quantitat històrica

Tant el premi que s’emportin els concursants com el que s’emporti Hisenda serà una quantitat històrica, ja que mai abans d’havia acumulat  una xifra de diners tan elevada en un programa de televisió espanyol. Fa uns mesos es va publicar la notícia que ‘Los Lobos’ havien aconseguit el Rècord Guinness,  que fins al moment era de Rockcampers amb 2.326.500 euros. Ells mateixos van felicitat als seus ‘rivals’ a través de les xarxes després de prendre’ls-hi el record històric.

També et pot interessar...