Kiko Hernández no va poder evitar trobar-se a les Campos

Tens retrobament entre Kiko Hernández i les Campos a la boda de Belén Esteban

El col·laborador i les Campos coincidien per primer cop després que aquestes abandonessin 'Sálvame'

La boda de Belén Esteban s’ha convertit en tot un esdeveniment per a Telecinco, ja que aquesta  cerimònia estava plena dels rostres més emblemàtics de la cadena, alguns dels quals encara tenien certs conflictes sense resoldre. 

Un dels moments més esperats entre els espectadors de ‘Sálvame’ era el retrobament entre un dels convidats, Kiko Hernández, i les germanes Campos, és a dir, Carmen Borrego i Terelu, excol·laboradores de ‘Sálvame’ i per tant, excompanyes de plató de Kiko Hernández. La cosa no havia acabat gens bé entre Kiko i elles, i el mateix col·laborador comentava uns dies abans del casament:  «Intentaré evitar el retrobament, espero que elles no estiguin tenses, jo no estic tens».  Ho va dir  considerant que aquell no era el moment adequat per dirimir les seves diferències o continuar les batalles que havien començat arran de la marxa de les germanes Campos del programa ‘Sálvame’. 

El retrobament va ser inevitable

Rafa Mora va explicar tots els detalls de la trobada
Rafa Mora va explicar tots els detalls del retrobament | TELECINCO

 

Tot i l’intent de no trobar-se ni coincidir, va ser inevitable que els dos bàndols es veiessin les cares durant l’enllaç, i Rafa Mora, testimoni del moment, ha estat l’encarregat de revelar com va succeir tot. Van ser les Campos les que van decidir apropar-se a Kiko Hernández, tal com explicava Rafa: «Primer es va apropar Terelu, després Carmen Borrego i al final María Teresa. Les tres, una a una (...) hi havia un ambient brutal». Tot i la tensió del moment, segons explicava Rafa Mora, sembla que després d’una llarga conversació entre ells, van aclarir els seus conflictes i van fer les paus, aconseguint que la cerimònia transcorregués en pau i harmonia.

També et pot interessar...