La exclusiva de la boda de Belén Esteban en '¡HOLA!'

'¡Hola!' publica en exclusiva les fotos del vestit de les noces de Belén Esteban

La núvia feia goig amb el vestit d'estil princesa, ple de bonics encaixos i amb un escot molt original i afavoridor

Després de totes les filtracions i intents de burlar la seguretat de les noces de Belén Esteban per a aconseguir fotos de la celebració, per fi podem veure de manera pública i oficial com anava vestida la núvia en un dels dies més feliços de la seva vida.

Belén és protagonista de la portada

En la nova edició d''¡HOLA!' que es publica avui dimecres, 26 de juny, podrem conèixer «l'emoció, secrets, detalls i imatges en exclusiva» d'una de les noces de l'any. La revista ha donat a Belén el paper protagonista de la seva portada deixant en un segon pla a les altres dues noces d'aquest cap de setmana: la de María Pombo i Ainhoa Arteta.

La princesa del poble és protagonista d'una extensa entrevista i d'un reportatge exclusiu en el qual podrem veure els dos vestits de núvia que va portar en la celebració, el secret millor guardat. Fins ara només coneixíem el nom de la dissenyadora de tots dos, la sevillana Fátima Álvarez-Ossorio, directora creativa de Fiancée Couture, però no els detalls de l'abillament de la núvia.

La exclusiva de la boda de Belén Esteban en '¡HOLA!'
L'exclusiva de les noces de Belén surt a la llum | '¡HOLA!'

Malgrat que en diversos programes de Telecinco han intentat fer diversos esbossos basats en les pistes aportades pels convidats, serà en les pàgines interiors de la revista on podrem veure cada vestit detalladament. Un disseny que segons Belén era «de princesa».

La col·laboradora apareix en la portada d''¡HOLA!' al jardí on es van celebrar les noces radiant de felicitat entre pètals de rosa de la mà del seu marit Miguel. Intel·ligentment la revista ha tapat al marit de Belén amb les fotos de les altres dues noces. Recordem que el conductor d'ambulàncies no volia sortir en cap exclusiva igual que la filla de Belén, Andrea Janeiro.

Un vestit de princesa

Belén ja va avançar que portaria escot, molt original i afavoridor, així ha estat. El primer vestit és un disseny de cort princesa amb màniga francesa i fals coll vaixell semitransparent. Està confeccionat en encaix Chantilly amb aplicacions de flors a joc en la faldilla i la cua, i que la dissenyadora va adaptar de la col·lecció de la seva signatura per a Belén.

«Era un vestit de princesa. No li faltava cap detall», explica la col·laboradora de 'Sálvame' en l'entrevista. El vestit no portava vel però una lluïda i elegant trossa alta d'estil anys 30 decorada amb un passador, li donava un toc molt distingit i complementava a la perfecció el seu look. L'estilisme nupcial es complementa amb unes boniques joies (arracades d'or blanc i diamants, de Yanes, braçalet trenat i anell) i un ram de peònies blanques i roses que va ser el que va lliurar més tard a Terelu Campos.

Terelu Campos con el ramo de novia de Belén Esteban
Terelu Campos es va emocionar amb el detall de Belén Esteban | Telecinco

Una entrevista imprescindible

En l'entrevista, entre altres coses, Esteban parla del feliç que està que no l'enxamparan visitant l'atelier de la seva dissenyadora a Sevilla.«Tinc una gran satisfacció: els meus companys em deien que s'anava a filtrar qui m'havia fet el vestit. I no ha tingut lloc. Ningú em va veure. Estic molt contenta d'haver aconseguit mantenir el secret», comentava orgullosa del seu assoliment.

La publicació ressalta diverses vegades que les seves fotografies només es podran veure en '¡HOLA!' probablement perquè la gent no es confongui amb les nombroses fotos que han aconseguit paparazzis com Diego Arrabal i el seu equip. De moment aquestes fotografies extra oficials no han estat publicades en cap mitjà, i serà així fins que surti l'exclusiva en '¡HOLA!'.

També et pot interessar...

  • Toñi Moreno, embarassada als 46 anys
  • Ana Obregón confirma que el seu fill està bé malgrat l'ingrés hospitalari
  • Campanario guanya la seva batalla judicial contra 'Sálvame'