Primer pla de Toñi Moreno somrient

Toñi Moreno, embarassada als 46 anys

La presentadora ha assolit el seu somni

Sembla que Toñi Moreno  ha assolit el somni de la seva vida i, amb 46 anys, ha aconseguit quedar-se embarassada tal com relata la revista Lecturas en exclusiva. La presentadora es trobaria de vuit setmanes i a causa dels malestars propis del primer trimestre d'embaràs no va poder assistir a les noces de Belén Esteban.

La presentadora andalusa tenia clar el seu objectiu de ser mare i després de diversos intents frustrats finalment el seu somni s'ha fet realitat, omplint d'alegria la vida de Toñi que ha pres la decisió d'emprendre aquesta nova etapa en solitari.

Toñi Moreno era una de les convidades a les noces de Belén Esteban i va sorprendre a tots en cancel·lar la seva presència gairebé a última hora, no obstant això ara sabem que tot es deu a les molèsties típiques del primer trimestre. Encara que la notícia és una vertadera sorpresa, la veritat és que Belén sí que sabia quin era el motiu pel qual la seva amiga no podria assistir a les seves noces.

Toñi publicava una fotografia d'elles hores abans de l'enllaç on li desitjava el millor: «Ja saps amiga @belenestebanmenendez les raons per les quals no puc estar amb tu en aquest dia tan emocionant. Però estaré amb l'ànima i et veuré en @vivalavidatele5. T'estimo. Et mereixes aquest amor tan pur i desinteressat i tan bonic!!!!!!!».

Fa un parell d'anys Toñi ja va expressar el seu desig de ser mare en un futur: «Tant de bo pogués dir algun dia que estic embarassada. Tampoc puc esperar molt, ja que tinc ja 44 anys» afirmava en una entrevista. Ara, quan compta amb una estabilitat professional on s'ha convertit en una de les estrelles de Canal Sur amb el seu programa 'Un año de tu vida', per fi el seu somni s'ha fet realitat.