Ana Obregón confirma que el seu fill està bé malgrat l'ingrés hospitalari

L'actriu ha volgut agrair a través del seu perfil d'Instagram totes les mostres de suport rebudes
Ana Obregón ha estat en tot moment al costat del seu fill | Instagram

 

Ana Obregón s'ha encarregat d'aclarir que la salut del seu fill està en regla i que, per fi, podrà gaudir del que considera que serà l'estiu més feliç de la seva vida. I és que l'estiu passat, Álex Lequio es trobava lluitant contra un càncer que el va portar a tractar-se als Estats Units.

 

Durant tots aquest temps, el jove va estar acompanyat en tot moment pels seus pares i, per això, ells també se senten part d'aquesta lluita per la vida. No obstant això, la preocupació va tornar a inundar les vides dels Lequio-Obregón, quan el jove empresari va haver d'ingressar de nou a l'hospital.

 

 

Una revisió rutinària

Tal com va explicar ell mateix a través de les seves xarxes socials, la raó de l'ingrés no era res preocupant, ni greu, sinó part d'una revisió rutinària. De fet, Lequio va mostrar més preocupació per no poder assistir a un acte benèfic que la seva mateixa havia organitzat. 

 

 

Davant els rumors d'una nova recaiguda en la malaltia, Ana ha volgut també aclarir qualsevol mena de dubte en relació a la salut del seu fill. En aquest sentit, l'actriu ha utilitzat el seu perfil d'Instagram i l'arribada de l'estiu, per agrair totes les mostres de suport rebudes pels mitjans de comunicació i per deixar, d'una vegada per totes, que la salut del seu fill és la correcta.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

Un missatge d'agraïment

Concretament, el text, que va voler acompanyar amb una de les seves típiques fotografies de benvinguda a l'estiu, deia que: «Avui volia donar-vos la benvinguda a l'estiu amb una recopilació de gairebé tres dècades de 'Posat de l'estiu'. Per a mi és un orgull que molts mitjans i persones diguin que el meu posat és el tret de sortida al sol, la Llum i les vacances».

 

En aquest sentit, va afegir que: «Enguany ho faré en breus per a no perdre la tradició. Agrair-vos sempre el vostre suport i missatges d'ànim. El meu fill està bé i aquest serà l'estiu més feliç de la meva vida, ja que el passat el vaig esborrar de la meva ment».

 

 

També et poden interessar...