Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Javier Vázquez i Gema López

Gema López i Jorge Javier Vázquez tenen una forta esbroncada a 'Sálvame'

Tot va començar quan es parlava sobre la també col·laboradora Chelo García-Cortés que, actualment, és una de les concursants de 'Supervivientes'

Jorge Javier Vázquez i Gema López
El presentador va ser força dur amb la col·laboradora Gema López | CatalunyaDiari

 

La calor i la falta de vacances sembla que està afectant els col·laboradors de 'Sálvame'.  Concretament, als del presentador Jorge Javier Vázquez i la periodista Gema López, que han protagonitzat una discussió que va provocar la sortida d'ella del plató.

Tot va començar quan es parlava sobre la també col·laboradora Chelo García-Cortés que, actualment, és una de les concursants de 'Supervivientes' i que des de fa ja algunes setmanes viu aïllada dels seus companys després que l'expulsessin i l'audiència decidís que continués el programa en solitari al vaixell encallat.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

La queixa de Chelo García-Cortés

Fa alguns dies que alguns concursants van rebent les visites dels seus familiars i, per aquest motiu, Chelo va esclatar queixant-se que ella encara no havia rebut la visita de la seva dona, Marta. «Jo vull que vingui la meva família. Vull igualtat, que se'm tracti com als altres i si no que m'enviïn cap a casa. Jo puc aguantar aquí el que faci falta, 'carros i carretes', puc deixar de menjar, però em fastigueja que no vingui Marta a veure'm. Porto no sé quantes setmanes demanant escoltar la veu de Marta, però jo vull que vingui Marta», lamentava Chelo.

Davant aquesta confessió, la discussió va arribar al plató de Telecinco en tenir Jorge Javier i López una opinió diferent respecte la queixa de Chelo. En aquest sentit, Jorge Javier va respondre al vídeo tot dient que: «A mi no m'agrada aquesta Chelo. Aquestes exigències, coneix el que és un programa de televisió, aquest punt que té de supèrbia i comparar-se amb altres... No tots són iguals». Per la seva banda, López va respondre: «Jo no estic d'acord. Se suposa que tots van pel mateix premi i jo estic allà passant la mateixa gana». 

Gema López a 'Sálvame'
Gema López va decidir abandonar el plató de Telecinco | Telecinco

 

La resposta del presentador contra Gema

Va ser llavors quan el presentador va presentar la seva negativa i va recriminar-li a López que: «Em sembla per a donar-me cops de cap. És un programa de televisió, jo com a director de televisió decidiré qui va». En aquest punt López va respondre-li que: «I jo, com a concursant, tindré el dret a queixar-me, no?». Finalment, el presentador ben enfadat va continuar respondre-li que: «No, senyora, jo em nego a què em diguis això. Com a companya et respecto, però ara mateix no et tinc cap».

Una visiblement afectada López, no va dubtar i davant les paraules de Jorge Javier va aixecar-se de la cadira i va procedir a abandonar indignada el plató de televisió. «Si no em tens respecte, m'aixeco, marxo i finalitzo el programa. Gràcies».  En comptes d'intentar calmar els ànims, el presentador va acomiadar-se d'ella dient-li que: «Sí, amb aquesta mena d'arguments pots marxar, evidentment, sense cap mena de problema. És que em sembla que és no entendre res».

Imatge del plató de 'Sálvame'
La discussió va començar després de veure un vídeo de Chelo | Telecinco

 

També et poden interessar...

  • Aura, la filla «fantasma» de la col·laboradora Gema López
  • La trajectòria professional de Gema López: de reportera a tertuliana