Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dakota discutint amb Mónica Hoyos

Mónica Hoyos i Dakota discuteixen per culpa d'una confessió d'Isabel Pantoja

El presentador va intervenir entre les dues i demanar-los que no magnifiquessin les tragèdies
Dakota discutint amb Mónica Hoyos
Dakota i Mónica Hoyos van discutir per una confessió de la Pantoja | Telecinco

 

Les darreres setmanes de 'Supervivientes' sempre són sinònim de nervis, de sinceritat i d'atacs de desesperació davant els pocs dies que queden per tornar a la realitat.  En aquesta ocasió, el passat dimarts Mónica Hoyos i Dakota van protagonitzar una discussió que va ser originada per una confessió d'Isabel Pantoja.

Tot va començar quan el presentador Jordi González li va preguntar a la Pantoja per què creia que havia tornat a l'illa Hoyos. En aquest sentit, la cantant va dir sense cap mena d'emoció que: «Va ser una sorpresa. I res, la tornem a tenir aquí amb nosaltres». 

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

La Pantoja prefereix Chelo

Davant la seva poca efusivitat, González va preguntar-li si hagués preferit que en el seu lloc hagués tornat Chelo García-Cortés o Mahi. Sense temps per a respondre, va ser la mateixa Dakota la que va dir que, evidentment, la Pantoja volia que tornés Chelo amb la resta de companys. Va ser llavors quan va començar el conflicte i Hoyos va manifestar: «Està bé que m'ho digui perquè jo no ho sabia. M'ho acaba de dir». 

Sense pensar-s'ho dues vegades, Dakota va atacar de nou Hoyos i, amb la intenció de defensar Pantoja, va dir-li que era evident que preferís la tornada de Chelo, ja que eren amigues. Però aquesta raó no va convèncer a una Hoyos que va començar a compartir males paraules amb una Dakota enfadada i disposada a tot per defensar Pantoja.

El presentador va intervenir en la discussió

La discussió va arribar a tal punt que el mateix presentador els hi va demanar que calmessin els ànims. No obstant això, paraules com «fantasma» i «tonta» van ser les protagonistes del conflicte entre ambdues. De fet, Dakota es va atrevir a dir: «No m'alegro gens que hagi tornat al concurs. Si Espanya l'ha fet fora, doncs al carrer, és el que hi ha.  És més, aquesta senyora em va acusar d'haver agredit a algú i, al final, surt la veritat».

Com era d'esperar, Hoyos també va voler respondre-li i va negar que ella l'acusés de res, sinó que simplement no li agradaven els mals modals de la que fou participant del programa 'Hermano Mayor'.  Finalment, el presentador va haver d'intervenir i els va recomanar: «Escolteu al presentador? Doncs cuideu les maneres i no magnifiqueu les tragèdies».

Un grup de concursants de 'Supervivientes'
Mónica Hoyos i Dakota no tenen una bona relació | Telecinco

 

També et pot interessar...