Iñaki Urdangarín es queixa perquè a l'estiu fa calor a la presó

La cel·la té aire condicionat i televisió
El Constitucional no ha admès a tràmit el recurs d'Iñaki Urdangarin contra la seva condemna
Iñaki Urdangarín indigna la xarxa amb els luxes que té a la presó | CatalunyaDiari.cat

Iñaki Urdangarín, condemnat a sis anys de presó i que actualment es troba de Brieva, haurà de passar un estiu més a la seva cel·la. La periodista Pilar Eyre, ha pogut esbrinar algunes de les condicions en les quals es troba i les ha explicat a la revista ‘Lecturas’.

 

«No pot sortir al pati, l’any passat va arribar a la temperatura de cinquanta graus que impossibilita els passejos» i un comentari que ha sorprès: «La cel·la, que té aire condicionat, es converteix en el seu únic refugi», un luxe no molt habitual a les presons arreu del país.

 

A més a més, Eyre també ha destapat que, a part d’aire condicionat, la cel·la també té televisió i que els diumenges «veu la missa per la televisió!», un detall que crida l’atenció, ja que el condemnat encara no ha demanat disculpes públicament per apropiar-se diners públics. També ha anunciat que el cunyat del rei escriu molt i a mà, però que s’ha quedat sense amics.

 

Uns luxes que la gent a la xarxa no ha tardat en comentar «si teniu calor, recordeu que l'Urdangarín té aire condicionat a la cel·la»

 

 

També et pot interessar... Comentaris

envia el comentari