ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.546 nous contagis, però el risc de rebrot i la positivitat segueixen baixant

Chiqui de 'Gran Hermano', afectada per la gota freda

Els aiguats caiguts a la regió de Múrcia quasi provoquen que perdi casa seva

Chiqui ha explicat angoixada a 'Sálvame' la seva experiència amb la gota freda
Chiqui ha explicat angoixada a 'Sálvame' la seva experiència amb la gota freda | TELECINCO

La gota freda que ha caigut aquests últims dies a la zona de Múrcia ha deixat grans destrosses i multitud de testimonis sobre la força de l’aigua, que ha arrasat amb tot el que es trobava, destrossant carreteres, inundant poblacions senceres, i provocant molts evacuats. Molts habitatges han resultat inundats i els damnificats han hagut de veure com el corrent del riu desbordat s’enduia gran part de les seves coses.

Chiqui, afectada pels aiguats, quasi perd casa seva

La coneguda exparticipant de ‘Gran Hermano’ Chiqui, ha explicat com ha viscut aquesta experiència, ja que ella té una casa a la regió de Múrcia i ha patit aquests dies l’experiència de viure atemorida davant la possibilitat de perdre la casa, que va sofrir una forta inundació a causa dels aiguats. L’afectada va explicar amb angoixa la seva experiència a ‘Sálvame’: «És un desastre horrible, o t’ofegaves o sorties de casa».

 

Chiqui va voler publicar un dels crítics moments que va haver de viure amb un vídeo on se la veu recollint aigua del seu pis en plena matinada. «Se’ns ha inundat el menjador, la cuina i se’ns ha trencat la nevera».

 

Tot i tenir encara l’ensurt al cos, Chiqui i la seva parella Borja amb les seves dues filles es troben bé, però el mal record de l’experiència viscuda no li traurà ningú, tal com ella mateixa explicava entre llàgrimes a ‘Sálvame’.

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari