El reis d’Espanya són criticats per com reben la Selecció Espanyola de Bàsquet

La princesa Elionor i la infanta Sofia no van assistir a l’acte de benvinguda de l’equip, fet que demostra la poca atenció que reben els jugadors de Sergio Scariolo a diferència d'altres esports

La benvinguda de la Selecció Espanyola de Bàsquet a la Zarzuela rep moltes crítiques
La benvinguda de la Selecció Espanyola de Bàsquet a la Zarzuela rep moltes crítiques | GTRES

El passat dilluns els reis Felip i Letícia van donar la benvinguda a la Selecció Espanyola de Basquet després que aquesta hagi aconseguit la victòria del Mundial a la ciutat de Pequín. L’esdeveniment va tenir lloc al palau de la Zarzuela, i ha estat durament criticat per l’absència de la princesa Elionor i la infanta Sofia.

Els reis d’Espanya són criticats per com van rebre la Selecció Espanyola de Bàsquet

Així doncs, les filles dels reis d’Espanya no van ser presents durant la rebuda dels campions de l’entrenador Sergio Scariolo. Si bé és cert que havien d’assistir a l’escola l'endemà, la cita amb l’equip de bàsquet era a les 8 de la tarda, i la reunió no va durar més de 20 minuts. Malgrat això, els monarques van prendre la decisió que no calia que les seves filles els acompanyessin.

Si fem memòria, recordarem que ambdues germanes si van comparèixer durant la benvinguda de la Selecció de Futbol després de guanyar el Mundial de Sud-àfrica, quan encara els reis eren Prínceps d’Astúries. El rei emèrit Joan Carles i Sofia també van assistir per rebre a Casillas i la resta de l’equip.

Les filles dels reis d'Espanya van assistir per rebre l'equip de futbol després de guanyar el Mundial
Les filles dels reis d'Espanya van assistir per rebre l'equip de futbol després de guanyar el Mundial | GTRES

 

Tot això ha generat crítiques de molts seguidors que han assenyalat la poca atenció que rep la Selecció Espanyola de Bàsquet en comparació amb altres equips esportius, als partits dels quals hi assisteix la mateixa Casa Reial o polítics.

En aquesta ocasió, el rei Felip va dedicar unes paraules d’admiració a l’esforç i el treball de l’equip: «Estar a dalt no és gens fàcil. És quelcom que portareu tota la vida i ens feu sentir molt orgullosos». Per la seva banda, l’equip de Sergio Scariolo va agrair a Felip el seu suport i li van deixar una medalla d’or. La reina Letícia va rendir homenatge a la Selecció a través de la seva indumentària: un vestit vermell de màniga curta que seguia l’estil de l’equipament dels jugadors de bàsquet.

 

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari