Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana Obregón i el seu fill

Ana Obregón parla sobre l'estat de salut del seu fill Álex Lequio

L'actriu va aprofitar la seva assistència a una gala per parlar de l'estat del salut del seu fill
Ana Obregón i el seu fill
Ana Obregón ha estat en tot moment al costat del seu fill | Instagram

 

Álex Lequio, el fill d’Ana Obregón i Alessandro Lequio, segueix amb la seva lluita contra el càncer, de la qual recentment ha tingut una nova recaiguda. La seva mare informava del seu estat de salut en la seva última aparició pública el 13 de setembre al Museo de Bellas Artes de Sevilla, on va assistir per recollir un premi: «Vinc a rebre el premi de la solidaritat i un xec per a l'Associació de Sevilla Contra el Càncer. Vinc per això, si no, estaria ara amb el meu fill», afirmava l’actriu, per a continuació explicar com evoluciona el seu fill.

«No tinc cap dubte que se'n sortirà»

«El meu fill es troba bé, és una malaltia llarga i hi ha hagut una pedreta en el camí que estem afrontant com sempre, amb molt d’optimisme.  Ja és l’última pedreta, ja només queda aquesta», afirmava l’actriu. Ana Obregón es mostrava així molt segura de la recuperació del seu fill, que assegura que serà ràpida: «Segur que millora aviat, no en tinc cap dubte. El somriure sempre va davant de tot».

  

Ana Obregón, que s’ha convertit en estendard de la lluita contra el càncer després de la dura experiència del seu fill, va aprofitar la seva assistència a la gala on recollia el premi per enviar un missatge d’ànims i d’optimisme a tots els que estiguin travessant una situació semblant: «Jo animo a tots els valents que lluiten contra aquesta malaltia de la qual cada any, gràcies a Déu,  es descobreixen coses noves, se’n surt més, i al final es guanya; avui en dia el 80% es guanya». 

Álex Lequio i Ana Obregón a Nova York
Ana Obregón es va instal·lar a Nova York amb el seu fill per rebre un tractament contra el càncer  | INSTAGRAM

 

A més a més, va aprofitar l’ocasió per fer valdre la importància de les associacions benèfiques que lluiten contra el càncer, ja que tenen un paper importantíssim per a la investigació d’aquesta malaltia:  «Si no fos per aquests donatius i per aquestes associacions, no s’investigaria el càncer, i si no s’investiga, no se salven vides», finalitzava, arrencant els aplaudiments dels assistents.

També et pot interessar...