Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sara Carbonero llança un ninot per lluitar contra el càncer infantil

Sara Carbonero presenta el seu 'Baby Pelón' per la lluita contra el càncer

El seu ninot servirà per recaptar fons per la lluita contra el càncer infantil

Sara Carbonero llança un ninot per lluitar contra el càncer infantil
Sara Carbonero llança un ninot per lluitar contra el càncer infantil | CatalunyaDiari.cat

 

Sara Carbonero ha passat una de les èpoques més dures de la seva vida, després que Iker Casillas patís un infart i que al cap de poc se li diagnostiqués a ella un càncer d’ovaris, del qual va haver de ser intervinguda i segueix recuperant-se. Arran de la seva lluita contra el càncer, la periodista s’ha volgut embarcar en un projecte solidari que involucra als infants: ha dissenyat un ‘Baby Pelón’.

Pretén visibilitzar la lluita contra el càncer

La periodista esportiva fa anys que col·labora amb la Fundació Juegaterapia, i aquest darrer dilluns sortia a la venda el seu bebè solidari anomenat 'Baby Pelón', una joguina dissenyada per ella i inspirada en les joguines dels seus fills,  les vendes del qual serviran per finançar projectes en hospitals i beques d’investigació contra el càncer infantil.

Carbonero s’ha mostrat molt emocionada amb el seu nou projecte i ha volgut compartir a través d’Instagram una imatge amb dos nens petits i el seu ninot: «Molt feliç per poder compartir per fi un dels projectes que més il·lusió em fa ara mateix». A continuació expressava com se sentia en aquell moment i com a ser conèixer els dos petits que l’acompanyaven a la instantània:

 

 

«No sé quin dels tres estava més nerviós quan ens vam veure. Conèixer a Zoe, a Sergio i als seus pares va ser un regal molt gran. Una injecció d'energia positiva. Com hem d'aprendre d'aquests nens, tot un exemple de fortalesa i optimisme, amb aquests somriures que ho il·luminen tot. Gràcies per la confiança, @juegaterapiaorg i a vosaltres dos petits àngels, per la lliçó de vida».

També et pot interessar...