Iker Casillas lluita per seguir endavant

El porter del Porto transmet un missatge d'optimisme als seus seguidors
Casillas, en arxiu
Casillas es mostra optimista de cara al futur | Instagram

Iker Casillas i Sara Carbonero estan passant per un dels pitjors moments de la seva vida, després de l'infart que va patir el porter i del càncer que li van detectar a la presentadora. Dos cops molt durs i molt seguits per a la parella.

Casillas es mostra optimista

Iker Casillas, que recentment s'ha retirat provisionalment de la porteria, ha agafat forces per afrontar aquest dur moment. L'exporter del Reial Madrid ha penjat una fotografia a Twitter amb un missatge clar i contundent: «Puedo con ello. Podemos con ello».

 

Aquesta imatge també s'ha pogut veure al seu Instagram, però amb un altre missatge que encara dona més forces al porter. «Ese momento de reflexión. Ese lugar que te atrapa y te impide moverte. Solamente observas el horizonte e imaginas cosas... ¡Fantásticas que llegarán!» ha reflexionat Casillas, indicant que l'optimisme és molt important.

 

Nou rol per al porter del Porto

A causa del seu infart, Casillas s'ha vist obligat a allunyar-se dels terrenys de joc, de manera provisional, això sí. Actualment el madrileny tindrà un lloc al 'staff' del Porto, club que l'ha ajudat en tot moment. D'aquesta manera el porter, campió del món, ocuparà una tasca important al club portuguès on donarà suport a la direcció esportiva del Porto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Changes. Experience.

Una publicación compartida de Iker Casillas (@ikercasillas) el

 

Sara Carbonero és un pilar fonamental per a la vida de Casillas

Pel que fa a Sara Carbonero, de moment també s'està recuperant dels seus problemes de salut de manera satisfactòria. Aquesta parella ens va captivar a tots l'any 2010 coincidint amb el mundial de Sud-àfrica on Casillas va aixecar el primer mundial de la història d'Espanya. L'eufòria del porter va poder amb ell i en l'entrevista després del partit no es va contenir i va petonejar a la presentadora, Sara Carbonero. 9 anys després la parella té 2 fills.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari