La filla d'Alejandro Sanz ja és major d'edat

Manuela Sánchez fa els 18 anys rodejada dels seus

És possible que el nom de Manuela Sánchez Michel no soni de res, però, a partir d'ara aquest nom entra directe en el món del cor, i és que aquesta noia és la filla d'Alejandro Sanz, i acaba de fer 18 anys. Manuela va néixer el 28 de juliol de 2001 a Madrid i és fruit de la relació de Sanz amb la model mexicana Jaydy Michel.

Gran semblança de Manuela amb el seu pare

Els 18 anys de la jove permeten veure el seu rostre per primera vegada sense cap tipus de restricció. Manuela ha sorprès davant la gran semblança que té amb Alejandro Sanz. Els seus pares han volgut felicitar-la a les xarxes socials amb missatges molt emotius. «Ella es la mejor historia de amor jamás contada. Felicidades mi vida. La historia de amor jamás contada está escrita por ella. Cierras y abres capítulos de mi vida. Hoy es el 18, tus 18. Felicidades mi vida», ha escrit Alejadro Sanz juntament amb un video i un recull de fotografies de Manuela.

Alejandro Sanz va viure amb la seva filla des de 1995 a 2005, fins que es va separar de Jaydy Michel. A partir de la ruptura, Manuela va marxar a viure amb la seva mare a Mèxic, terra natal de la model, on continuen residint, ara amb la parella de Jaydy, el exfutbolista Rafa Márquez, amb el qual té un altre fill petit.

La filla d'Alejandro Sanz anirà a la universitat

Manuela, recentment graduada dels seus estudis de batxillerat, és probable que el pròxim curs comenci la Universitat a l'altre costat del toll, on ha establert la seva vida. Encara que com ella mateixa confessa en Instagram, es considera ciutadana del món, per la qual cosa també és probable que estudiï en un altre lloc, potser Europa, on podria estar més prop del seu pare.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari