Kiko Matamoros a 'Sálvame'

Kiko Matamoros parla al 'Sábado Deluxe' sobre els seus tumors de bufeta

El col·laborador, que ha de sotmetre's a una operació d'urgència, no perd l'esperança de que tot sortirà bé

Kiko Matamoros no està passant pel seu millor moment. Després que anunciés la setmana passada a través de la revista 'Lecturas' que li han diagnosticat diversos tumors de bufeta, el dissabte va oferir una entrevista al 'Sábado Deluxe'. 

Amb total sinceritat, Matamoros va explicar com es trobava i quin futur immediat l'espera. Tot i que va confessar no tenir por, el col·laborador de Telecinco ha acceptat que les impressions dels metges, en un primer moment, no són del tot bones. 

Matamoros no perd l'esperança

Malgrat tot, Matamoros va admetre que: «És cert que no he perdut l'esperança que tot vagi mitjanament bé». Les incògnites es podran començar a resoldre una vegada sigui operat d'urgència a principis del mes d'agost. Tanmateix, Matamoros va explicar com es va assabentar que alguna cosa no anava bé en el seu cos. En un primer moment, va rebre un avís per una obstrucció urinària quan es disposava a marxar de viatge a Londres amb la seva filla Laura.

Kiko Matamoros i Marta López
Marta López ha assegurat que no deixarà sol a Kiko en aquests durs moments | CatalunyaDiari.cat

 

Finalment, la prova determinant que ha acabat per confirmar les pitjors de les seves sospites va ser quan un matí es va despertar enmig un toll de sang. En arribar a urgències, els metges van veure que tenia la bufeta plena de sang i coàguls.  A partir d'ara, tal com va explicar Matamoros, li espera un llarg camí, primer per l'operació i, després, per determinar la naturalesa i gravetat dels tumors.

També et pot interessar...