Eduardo Gómez, abandonat per la seva dona poc després de tenir el primer fill

L'actor va explicar aquest capítol tan dur de la seva vida durant la seva aparició a 'Sabado Deluxe' l'any 2017

Eduardo Gómez, cèlebre actor de sèries de comèdia de la talla d''Aquí no hay quien viva' o 'La que se avecina', moria durant el dia d'ahir després d'una llarga i intensa lluita contra un càncer de laringe. A poc a poc, el madrileny es va anar fent un espai dins el cor de tots els fans de l'humor, gràcies a les seves frases més mítiques i a tots els somriures que arrancava encarnant els seus personatges.

Però, com qualsevol altre mortal, Eduardo Gómez va viure certes situacions difícils al llarg de la seva vida, i algunes d'elles van saltar a la llum gràcies a entrevistes que ell mateix va concedir. És el cas, per exemple, de la seva aparició a 'Sábado Deluxe' l'any 2017, on va confessar algun dels moments més durs que va viure al llarg dels seus 68 anys.

«Em va abandonar amb el meu fill acabat de néixer»

Així les coses, i segons va explicar Gómez, la seva primera dona va decidir abandonar-lo poc després de tenir el seu primer fill en comú. «Em va abandonar amb el meu fill acabat de néixer. Em vaig aixecar i el nen estava plorant, i vaig veure una nota a la nevera», confessava durant el programa.  

Eduardo Gómez y su hijo
Eduardo Gómez amb el seu fill | Instagram

En aquest sentit, l'artista va explicar que, si bé la situació econòmica que la parella travessava en aquell moment «no era bona», no entenia els motius que havien portat la seva exparella a actuar d'aquesta manera.

Una parella 37 anys més jove que l'artista

Amb tot, aquest no és l'únic desengany amorós que va patir Gómez  al llarg de la seva vida. I és que, tan sols uns anys més tard, el madrileny va tornar a trobar l'amor, aquesta vegada amb una noia que era ni més ni menys que 37 anys més jove que l'artista.  

Eduardo Gómez con su exnovia Jessica
Eduardo Gómez i la seva exparella Jessica | Gtres

 

Malgrat que la parella va aconseguir mantenir la relació durant set anys, el cert és que la diferència d'edat i les contínues crítiques que rebien van acabar suposant una diferència insalvable per a Eduardo i la seva xicota.

I és que, tal com el mateix actor ha fet patent, «ella no estava preparada per a les crítiques». Ni tan sols l'humor del madrileny va aconseguir evitar el fatal desenllaç: «Anàvem pel carrer i em preguntaven si era la meva filla. Jo responia que no, que era la meva néta», feia públic Gómez al 'Deluxe'.   

També et pot interessar...