ANHQV

L'emotiu homenatge de Fernando Tejero a Eduardo Gómez a xarxes socials

Els dos actors van treballar braç a braç i durant molts anys a 'Aquí no hay quen viva', on encarnaven els papers de Mariano i Emilio Delgado

El món de la televisió està de dol per la mort d'Eduardo Gómez. L'actor, que moria durant el dia d'ahir després d'una llarga lluita contra el càncer, s'havia guanyat la simpatia de tots els fans de 'La que se avecina' gràcies a tots els somriures que va generar amb el seu paper.

Però no només va aconseguir guanyar-se l'afecte dels fans, sinó també de tots aquells artistes que van tenir la sort de treballar amb ell, com s'ha pogut veure a través de les mostres d'afecte i dels emotius missatges que molts d'ells li han dedicat a través de xarxes socials.

Fernando Tejero s'ha acomiadat de Gómez a través d'Instagram

Aquest és el cas, per exemple, del també popular actor Fernando Tejero, el qual va saltar a la fama gràcies al seu paper d'Emilio a 'Aquí no hay quien viva'. En aquest sentit, cal recordar que el porter més famós de la història de la televisió era, precisament, fill del personatge que representava Eduardo Gómez.

Per aquest motiu, Tejero ha compartit una publicació al seu compte d'Instagram on ha dedicat unes boniques i emotives paraules a l'actor que va encarnar el paper de Mariano Delgado. «Eduardo, company, em deixes sense paraules, encara sense donar crèdit», recollia l'actor que interpreta a Fermín Trujillo a 'La que se avecina'.

«Bon viatge, company. Gràcies per tot»

El text continuava de la següent manera: «Però em deixes també amb records meravellosos de molts somriures i molt afecte, amic estimat». Per acabar, Tejero va voler desitjar-li un «bon viatge, company. Gràcies per tot. Quina tristesa». 

 

També et pot interessar...