La jove nadadora s'ha saltat els protocols de salutació de la Casa Reial

Ona Carbonell aclareix el seu error de protocol a la recepció reial

Segons la nedadora, no era la primera vegada que saludava els monarques amb dos petons

Aquests dimarts 23 de juliol, diversos mitjans es feien ressò de l'error de protocol d'Ona Carbonell amb els Reis d'Espanya. La nedadora, que ja acumula un total de 23 premis mundials -sent la nedadora que més podis ha aconseguit a la història- va ser rebuda per Felip i Letícia. La recepció va ser d'allò més distesa, tant que Carbonell va oblidar els protocols habituals i li va fer dos petons als monarques.

  

Tant Felip com Letícia van actuar amb normalitat per obviar aquest incòmode moment, però el gest no va sentar tan bé en alguns sectors més monàrquics. Segons recull 'Huffington Post', l'esportista va aclarir el seu error al programa de Telecinco 'Viva la Vida', presentat en aquesta ocasió per Sandra Barneda.

La jove nadadora s'ha saltat els protocols de salutació de la Casa Reial
La jove nadadora s'ha saltat els protocols de salutació de la Casa Reial | CatalunyaDiari.cat

 

El motiu de l'error de protocol

A l'entrevista, Carbonell ha declarat que es va sentir «contenta» i «emocionada» en la recepció reial, però que després va començar a rebre una onada de missatges sobre el que havia passat. Segons la campiona, cap dels presents li va recordar el protocol i en aquell moment no sabia exactament què fer.

Malgrat l'error, la nedadora assegura que els monarques no li van retreure el gest: «Super propers els dos, els hi encanta l'esport, i sempre han mostrat molta admiració per la natació, pels valors i per tots els esports. I sempre una proximitat i una amabilitat molt bonica». I és que, segons afirma, no era la primera vegada que saludava als reis amb dos petons, un gest que no tornarà a repetir en vista de la polèmica generada.

  

Sembla, doncs, que la polèmica entre Carbonell i els reis queda més que tancada. Ara li tocarà gaudir de les tres medalles que va aconseguir al campionat mundial celebrat a Corea del Sud. Errors de protocol a banda, Carbonell segueix sumant triomfs.

També et pot interessar...