L'actor català Ivan Massagué

L'actor català Ivan Massagué parla sobre la importància del físic al cinema

Tot i tenir un currículum tan destacable, els inicis de Massagué en el cinema no van ser gens fàcils

Segons els testimonis de diversos actors i actrius al diari 'El País', el físic segueix sent un factor important per triomfar a la indústria cinematogràfica, tot i no ser un aspecte necessari per aconseguir una bona interpretació. Un dels testimonis més sorprenents és el de l'actor català Ivan Massagué, un habitual de la televisió ('Hospital Central', '7 vidas', 'Benvinguts a la família') i el cinema ('Soldados de Salamina', 'Kamikaze').

Tot i tenir un currículum tan destacable, els inicis de Massagué en el cinema no van ser gens fàcils. El mateix actor comenta que la pitjor part era el càsting: «Vaig veure que el més important no era quan deies el text, sinó el moment d'entrar. Aquest primer impacte marca la diferència. Jo faig servir la meva energia, però cadascú ha de conèixer les seves armes».

«Tens un físic molt difícil, pel nas, molt picassià»

No obstant això, reconeix que la primera impressió no sempre és suficient, i que el físic segueix sent determinant: «Em diuen molt allò de: 'Guapo no ets, però sí atractiu i sexy'. I, la veritat, no sona gens malament».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@s_moda https://smoda.elpais.com/celebrities/artistas-espanoles-fisico-diferente/

Una publicación compartida de Ivan Massagué (@ivan_massague) el

Ara l'actor es troba implicat en diversos projectes. A més d'ampliar el seu currículum amb 'El hoyo', que encara s'ha d'estrenar, Massagué és director de l'IN-FCTA, el Festival de Cinema de la Terra Alta de Tarragona. Seguint amb la qüestió del físic,  l'intèrpret assegura que el principal problema és el seu nas.

«El meu avi em deia: 'Tens un físic molt difícil, pel nas, molt picassià, però fàcil de recordar. Això et pot anar molt bé'», declara. Malgrat tot, sembla que el cànon de bellesa és relatiu i actors diferents del model perfecte, com Mario Casas o Jon Kortajarena, poden fer-se un lloc a la indústria.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#insurrection

Una publicación compartida de Ivan Massagué (@ivan_massague) el

 

També et pot interessar...