Ona Carbonell s'ha reunit amb els reis d'Espanya

Ona Carbonell se salta el protocol de salutació amb els reis d’Espanya

El passat dimarts el rei Felip VI i la reina Letícia van rebre a la nadadora catalana amb motiu de les medalles guanyades en el darrer Mundial, i la jove va cometre un error protocol·lari

El dimarts 23 de juliol el rei Felip VI i la reina Letícia van rebre al Palacio de la Zarzuela a l’esportista d’elit Ona Carbonell, reconeguda nadadora en modalitat artística que fa poc ha estat guardonada amb tres medalles del Mundial celebrat a la localitat sud-coreana de Gwanju.

Segons ha explicat ‘Huffpost’, la jove catalana ha estat convidada a reunir-se amb els monarques amb motiu de les dues medalles de plata que ha guanyat en les categories Sol Tècnic i Sol Lliure, a més d’una medalla de bronze en la modalitat per equips. Fins ara, Ona Carbonell acumula un total de 23 premis mundials, i ha posat el llistó molt alt del rècord femení.

Durant la reunió amb els monarques, els nervis de Carbonell eren evidents, i li van fer passar una mala jugada. Els experts en protocol han considerat un error greu la manera com la nadadora ha saludat als reis.

L’error protocol·lari d’Ona Carbonell

La jove nadadora s'ha saltat els protocols de salutació de la Casa Reial
La jove nadadora s'ha saltat els protocols de salutació de la Casa Reial | CATALUNYADIARI

 

Visiblement emocionada, Ona Carbonell no va adonar-se de la mà que el rei Felip VI li estava oferint per saludar-la, i en comptes d’agafar-la i realitzar la pertinent reverència, la jove li va fer dos petons. Seguidament, va repetir el mateix gest amb la reina Letícia.

Els monarques, visiblement sorpresos per l’error protocol·lari de l’esportista, van resoldre la situació amb molta naturalitat i discreció, sense donar-li més importància. De fet, Letícia va agafar el braç d’Ona Carbonell de manera afectiva, i va respondre a la seva salutació amb un somriure.

Els monarques han resolt la situació amb naturalitat i discreció
Els monarques han resolt la situació amb naturalitat i discreció | CATALUNYADIARI

 

A continuació, la jove catalana va tenir l’oportunitat d’intercanviar unes paraules amb els monarques, i se la va veure menys tensa i més segura de si mateixa. La reunió va concloure amb una fotografia de la convidada acompanyada dels reis d’Espanya i de les seves medalles esportives,  un record que és segur que guardarà per sempre.

També pots llegir...

  • Els reis han rebut a Ona Carbonell a la Zarzuela
  • Ona Carbonell, tota una vida a l'aigua