Aitana Ocaña nega haver comprat un pis

Aitana regala 1.000 entrades del seu concert a una gelateria

L'artista catalana s'ha vist obligada a fer aquesta promoció per tal d'omplir el seu espectacle a Santander

És cert que Aitana Ocaña està vivint un dels millors moments de la seva carrera tant personals com professionals, però malgrat això, l'artista catalana s'ha vist obligada a regalar 1.000 invitacions a una gelateria de Santander, després de no aconseguir vendre totes les entrades per al seu concert del Play tour del pròxim dissabte.

Promoció en una gelateria

Respecte als pròxims concerts d'Aitana, les últimes informacions no mostren bones dades de vendes, exceptuant en algunes localitats en les quals sí que ha comptat amb el suport massiu dels seus fans. El Play tour Aitana, que aterrarà el dissabte 27 de juliol a Santander, no ha aconseguit convèncer als càntabres a causa del seu alt cost. Per aquest motiu l'artista catalana ha decidit optar per la col·laboració d'un dels patrocinadors de l'esdeveniment, una famosa gelateria de la ciutat. Aquesta gelateria va posar a la disposició del públic 1.000 invitacions, que van regalar per la compra d'un dels seus gelats o pastissos, amb un preu inferior de 2,50 euros.

Els fans es queixen del preu de les entrades

Han estat molts els que s'han queixat de l'elevat preu de les entrades del concert d'Aitana, un dels motius pels quals la catalana ha decidit fer aquesta promoció per tal d'aconseguir captar més espectadors. El preu inicial de les entrades era de 31 euros. Pel que fa a les entrades VIP el seu cost és de 71 euros.

El dissabte se celebrarà aquest concert en el qual, a més de la catalana, també participarà la banda colombiana Trapical Minds. Un espectacle que forma part de la primera edició del festival Magdalena en Viu 2019, que tindrà lloc coincidint amb les festes de la Setmana Gran de Santander.

Aitana Ocaña actuarà el pròxim dissabte a Santander | Instagram

 

També et pot interessar...