Aitana Ocaña nega haver comprat un pis

Aitana d'OT treu el seu propi perfum

L'artista catalana ja té una fragància nova llençada al mercat amb un preu de 15 euros

Aitana Ocaña ha donat a conèixer en les seves xarxes socials el llançament d'Aitana, un perfum que, en les seves paraules, reflecteix la seva faceta «més juvenil, divertida i espontània» i amb un preu molt assequible de 15 euros.

Aitana també té un perfum propi

La cantant catalana que va aconseguir ser la segona clasificada d'OT 2017, està vivint un moment esplèndid en la seva carrera. El seu videoclip 'Nada sale mal', acumula més de 14 milions de visualitzacions, i el seu disc 'Spoiler' ha estat tot un èxit de vendes. A aquests èxits musicals, la catalana se suma a una llarga llista de personatges famosos que han llençat el seu propi perfum.

El perfum d'Aitana ja està al mercat

Aquesta fragància combina l'espurnejant pebre rosa donant pas a una explosió de flors blanques i essència de rosa. Segons el portal web del perfum de la cantant, aquesta fragància és el concorde de cacau amarg i vainilla, que es desfà amb la fusta de sàndal. 'Aitana' és una cuidada fragància  que de ben segur que triomfa al mercat. La cantant també col·labora amb la signatura d'Inditex, Stradivarius. Amb només 20 anys, Aitana arrasa amb tot el que fa.

L'ex concursant d'Operación Triunfo ja és un referent

Aitana ha estat l'única dona a ocupar un lloc dins del Top 10 de les cançons més escoltades  a la plataforma de streaming Spotify de tot l'any passat.

També et pot interessar...