Màxim Huerta torna amb un nou programa a TVE

El periodista i escriptor valencià torna a la televisió amb el programa 'A partir de hoy'

L'ex ministre Màxim Huerta torna a TVE per presentar d''A partir de hoy'. Aquest dilluns 8 de juliol és la data marcada en el calendari de l'escriptor, que tornarà a la televisió un any després d'haver estat ministre de Cultura i Esport.

Cita amb Màxim Huerta a les 12.25 hores

Màxim Huerta conduirà un nou espai de dilluns a divendres a partir de les 12.25 hores.  'A partir de hoy' es tracta d'un magazín d'actualitat i entreteniment, que en un principi té la idea de formar part de la graella estival. En aquest programa els col·laboradors són protagonistes.

El programa tindrà col·laboradors molt coneguts

L'ex ministre de Cultura i Esport posa en marxa aquest magazín estiuenc que tindrà cares molt conegudes: Gemma Nierga, Boris Izaguirre, Olga Viza, Lorenzo Caprile o Roberto Leal entre d'altres.

Máxim Huerta presentarà 'A Partir de Hoy' | Hola

 

'A partir de hoy' té molta competència

Huerta tindrà el repte de fer-se un lloc en la franja horària que fins ara semblava clarament repartida.  El valencià haurà de competir amb Espejo Público (Antena 3), 'Mujeres y Hombres y Viceversa' (Cuatro), 'El Programa del Verano' de Joaquín Prat (Telecinco) i 'Al Rojo Vivo' (La Sexta). D'aquesta manera Huerta torna a TVE, on ja va presentar el 2016 l'espai de viatges 'Destinos de película', un recorregut pels llocs més cinematogràfics de ciutats com Nova York, Roma, Londres i París

Màxim Huerta ja va ser líder d'audiència amb 'El programa de Ana Rosa'

El seu pas més conegut a la televisió va ser a 'El programa de Ana Rosa'. Va ser l'any 2005 en què la seva carrera professional va fer un gir. Huerta sempre havia estat vinculat a espais informatius, fins que es va incorporar a l'equip de presentadors del programa conduït per la periodista Ana Rosa Quintana i molt centrat en assumptes de crònica social.  Es va mantenir en l'espai durant deu anys, fins a setembre de 2015.

Màxim Huerta junt a Ana Rosa Quintana I Joaquín Prat | Telecinco

 

També et pot interessar...