Mónica Naranjo sorprèn amb un nu integral en el seu nou videoclip

La cantant ha manifestat a través de les seves xarxes socials que ha arribat una nova etapa en la seva vida, en la qual, se sent més lliure que mai
Mónica Naranjo ha tornat amb energies renovades | Youtube

 

La cantant Mónica Naranjo acaba d'iniciar una nova etapa que l'encoratja i l'omple d'il·lusió. Coincidint amb el pregó en l'Orgull LGTBI+ que va tenir lloc aquest cap de setmana a Madrid, la cantant va aprofitar per a presentar el seu nou treball: 'Doble Corazón'. 

 

Naranjo ha manifestat a través de les seves xarxes socials que ha arribat una nova etapa en la seva vida, en la qual, se sent més lliure que mai. I, per a demostrar-ho, la cantant ha decidit quedar-se completament nua en un videoclip que mostra una nova faceta de l'artista.

 

Mónica Naranjo va presentar el pregó de l'Orgull a Madrid | Youtube

 

 

La seva imatge nua per a promocionar el seu nou treball

Segons explica 'La Coctelera', Naranjo ha escollit precisament la seva imatge nua per a promocionar el seu nou treball al seu perfil d'Instagram. Amb una imatge que parla per si sola, la cantant ha escrit el següent text: «Banyada en aigua fosca, la llum va tornar a il·luminar el meu cos i ànima... La pantera ha tornat per a quedar-se... Sense filtres, sense barreres, sense pors... Simplement... Mónica al nu».

 

No hi ha dubte que la cantant encara aquesta nova etapa amb energies renovades i amb ganes de menjar-se el món de la particular forma que sempre l'ha caracteritzat. Més enllà de la presentació del seu nou treball, durant el pregó del dia de l'Orgull a Madrid, Naranjo va tornar a cantar els temes 'Sobreviviré' i 'Desátame' que, malgrat el pas del temps, s'han convertit en tot un himne per a totes aquelles persones que lluiten pels seus drets i que defensen l'amor lliure per sobre de totes les coses.

 

També et poden interessar...