El cantant David Bisbal

David Bisbal millora el seu somriure amb una ortodòncia invisible

Permet corregir les petites incorreccions de la dentadura d'una forma molt més dissimulada i menys invasiva que els tradicionals 'brackets'

David Bisbal és un d'aquells personatges públics que saben i volen cuidar el seu aspecte físic al detall. L'almeriense fa esport, cuida la seva alimentació, intenta descansar les hores necessàries i ara, també, treballa per a tenir un somriure perfecte. I és que, tot i no tenir les dents exageradament malament, el cantant ha volgut perfeccionar la seva estructura.

Per a fer-ho, ha optat pels Invisalign o ortodòncia invisible que permet corregir les petites incorreccions de la dentadura d'una forma molt més dissimulada i menys invasiva que els tradicionals 'brackets'.

L'ortodòncia invisible

Aquesta ortodòncia consisteix en una fèrula de termoplàstic integrada per diferents alineadors transparent que es van modificant per a millor la mala posició de les dents. D'aquesta manera, sense gaire adonar-se el pacient, les dents es van movent i recol·locant en els espais adequats.

Molt més apreciable és per a la resta de persona que, de no fixar-se directament en la boca de l'artista, és difícil que detectin l'ortodòncia. Alguns dels avantatges d'utilitzar aquest tipus d'aparell és que és transparent, és còmode i ràpid. Ara bé, el hàndicap més gran és el preu, ja que la seva obtenció podria arribar fins als 5.000 euros. 

Les dents de David Bisbal
L'ortodòncia de David Bisbal és invisible | CatalunyaDiari.cat

 

Un dels millor moments pel cantant

Bisbal, després de complir ja els 40 anys i les dues dècades damunt dels escenaris de tot el món arran del seu pas pel programa 'Operación Triunfo', està passant per un dels millors moments de la seva vida.  Fa pocs mesos es va casar amb Rosanna Zanetti en una romàntica boda que va deixar palès de l'amor que comparteix la parella. 

Tanmateix, fa també pocs mesos que van donar la benvinguda al seu primer fill junts: Matteo. Cal recordar, que Bisbal té una filla de la seva relació anterior amb Elena Tablada.  Així doncs, el cantant té més motius que mai per somriure-li a la vida de la millor manera possible.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Se me ha pasado el año volando. Felicidad, tranquilidad, calma, contigo solo existe La Paz. Es un sueño hecho realidad compartir vida contigo!! @rosannazanetti

Una publicación compartida por Davidbisbal (@davidbisbal) el

També et poden interessar...

  • David Bisbal i Rosanna Zanetti ja són pares de Matteo
  • David Bisbal demanda a Elena Tablada