rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

El rei emèrit Joan Carles I viatja a França per anar de boda

El monarca va poder comptar amb la companyia d'amics com l'expresident francès Nicolas Sarkozy i la seva dona, Carla Bruni
Joan Carles I va viatjar a França per assistir a la boda | EFE

 

El rei emèrit Joan Carles I ha estat aquest cap de setmana de celebració a França. Concretament, el monarca va assistir al casament de la filla de l'empresari Martin Bouygues, president i director executiu de la companyia afrancesa Bouygues i considerat en 2015 com l'home més ric del món per Forbes.

 

La núvia, Charlotte Bouygues, es va casar amb Charles Guyot, empresari i un dels col·leccionistes d'art més importants de França a l'església de Sologne.

 

 

En companyia de vells amics com Nicolas Sarkozy

La boda va tenir lloc a Chaumont-sur-Tharonne, un municipi al centre de França, i va comptar amb la presència de diverses i reconegudes personalitats. En aquest sentit, Joan Carles, tot i anar sol a l'enllaç, va poder comptar amb la companyia d'amics com l'expresident francès Nicolas Sarkozy i la seva dona, Carla Bruni.

 

D'aquesta manera, el monarca va gaudir d'una jornada en companyia de vells amics i va estar allunyat de la polèmica i els focus mediàtics que el rodegen en cada un dels seus actes a Espanya. Segons 'La nouvelle republique', el rei emèrit es va mostrar molt content i relaxat de poder assistir al casament que va tenir lloc en un petit poble que va acollir fins a 500 personalitats de tot el món.

 

Les primeres informacions expliquen que els convidats van poder gaudir dels bons vins de la terra i d'un esdeveniment que, tal com destaca la premsa francesa, era una de les bodes del segle.

 

També et poden interessar...

 

 

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris