Victoria Federica de Marichalar

El rei emèrit Joan Carles li paga la festa dels 18 a Victòria Federica

Els pares de la jove, Elena i Marichalar van unir-se malgrat estar separats des de fa dotze anys

Victòria Federica ja és major d'edat i, oficialment, pot exercir com a tal després de la festa de posada de llarg que va tenir lloc el passat divendres a la finca El Chaparral, propietat de la família Cotoner, amics de la Casa Reial, segons assegura 'Informalia'.

Han estat moltes les vegades les quals s'ha especulat sobre la celebració dels 18 de la filla de la Infanta Elena i Jaime de Marichalar. En un principi, fins i tot, es va assegurar que se celebraria el passat mes de novembre a la Zarzuela, però res més lluny de la realitat.

Victoria Federica
Imatge de la festa de Victòria | Instagram (@julienleik)

 

L'exemple d'Elena i Jaime de Marichalar

Finalment, i sota la sorpresa de molta gent, Elena i Marichalar van unir-se malgrat estar separats des de fa dotze anys, i van preparar-li a la seva filla petita una festa increïble.  A Victòria Federica no li va faltar detall i la festa estava plena de persones estimades per ella. Ara bé, una absència destacada va ser la del seu avi, el rei emèrit Joan Carles.

En aquest sentit, algunes informacions han filtrat que, tot i que li va saber molt de greu no poder estar presentant a la festa d'una de les seves nétes preferides, el que fou rei d'Espanya va intentar pal·liar aquest buit amb el pagament de les despeses de la celebració.  D'aquesta manera, Joan Carles hauria pagat tota la festa com a regal dels 18 anys de Victoria Federica. Sí que va acudir a l'esdeveniment la reina Sofia, que va seure a la taula amb Elena i Marichalar.

Victoria Federica, amb Carlos Ochoa / Instagram
Victòria Federica, amb Carlos Ochoa / Instagram | Instagram

 

La discreta presència de Gonzalo Caballero

A banda d'aquestes cares conegudes de la Casa Reial, a la festa també es van poder veure unes altres com el torer Gonzalo Caballero. Fa ja alguns mesos que es relaciona sentimentalment el torer amb Victòria Federica, malgrat això, no es va poder veure al jove saludar als que, suposadament, podrien ser els seus sogres.

I és que, des de la família, consideren que encara és massa aviat per a formalitzar qualsevol mena de relació i, menys, quan Victòria Federica es refereix a ell com «un bon amic».  Sigui com sigui, l'únic cert i comprovat és que la néta del rei emèrit va poder gaudir de la seva merescuda festa de majoria d'edat junt amb els que més estima.

També et poden interessar...