Telma Ortiz i l'advocat irlandès

La germana de la reina Letícia apareix al Festival de Pedralbes amb un advocat irlandès

Gavin Bonnar hauria contactat amb Telma Ortiz perquè l'ajudés amb un negoci de begudes embotellades

Després de molta especulació han sortit a la llum les imatges de Telma Ortiz, la germana de la reina Letícia, amb l'advocat irlandès Gavin Bonnar.  Cap rumor fa pensar encara que puguin ser parella, però si se'ls va poder veure junts durant el Festival de Pedralbes, escoltant a Carla Bruni i compartint taula amb Manuel Valls i Susana Gallardo.

Segons informacions de la periodista Ana Alós, del diari 'El Mundo', Telma estaria ajudant a l'advocat irlandès i marit de la violinista de 'The Corrs' a introduir a Espanya una nova beguda embotellada. Diverses informacions confirmen que l'irlandès tindria diversos negocis i es va conèixer amb Telma Ortiz a Andorra, on la filla d'ella, Amanda, fa classes a l'escola d'esquí a Grau Roig.

Gavin Bonnar sería a Espanya per un negoci de begudes embotellades
Gavin Bonnar seria a Espanya per un negoci de begudes embotellades | CatalunyaDiari

 

Telma Ortiz podria canviar Barcelona per Madrid

La mateixa Ana Alós també ha insinuat que Telma Ortiz podria estar pensant a deixar Barcelona per marxar a Madrid, on viu la seva germana. La raó principal, segons la periodista, seria la «pressió nacionalista» que es viu a Catalunya. Descartada una relació més enllà de l'amistat amb l'advocat irlandès, la pregunta més rellevant és si la germana de la reina està considerant deixar Catalunya. Segons 'El Mundo',  «l'únic dubte que mantenen els seus coneguts més propers és si seguirà a Barcelona o marxarà a Madrid».

També et pot interessar...