Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Isabel Pantoja en el escenario

Isabel Pantoja serà jurat d'un talent-show musical de Telecinco

La cantant ha acceptat participar en més projectes de la cadena amb el contracte que va firmar per 'Supervivientes'
Isabel Pantoja es va tallar uns centímetres de la cua
La cantant es troba a Honduras participant a 'Supervivientes'  | Telecinco

 

Telecinco ha aconseguit en la nova edició de 'Supervivientes' una cosa impensable.  La productora Bulldog Produccions i la cadena van aconseguir que Isabel Pantoja participés, per primera vegada a la seva vida, en un 'reality show'.

L'artista va signar un contracte en el qual es contemplava més que el seu pas per 'SV', que per cert, està portant molt de què parlar perquè la Pantoja està resultant donar molt de joc, i també ha protagonitzat diversos enfrontaments.

En el seu moment, va sortir a la llum que la cantant es comprometia amb més projectes de Mediaset. En concret, participarà en dos programes més, un que podria ser un 'talent show' on prendria el paper de jurat, i un altre 'reality' propi en el qual es mostraria la seva vida a través de les càmeres de Telecinco.

Isabel Pantoja en el escenario
Isabel Pantoja durant un dels seus concerts en una imatge d'arxiu | Instagram

 

De moment, Telecinco ja ha confirmat una de les parts del contracte. El director de continguts de Mediaset Espanya, Manuel Villanueva,  ha fet oficial la participació d'Isabel Pantoja com a jurat a un 'talent show'. El director també ha anunciat que volen que Pantoja participi en formats que «tinguin a veure amb la seva trajectòria personal, com és la música»

El jurat de la cinquena edició de 'Got Talent España' ja ha estat decidit. Mentre que Risto Mejide, Paz Padilla i Edurne seguiran asseguts en els seus respectius llocs com a jurat, Dani Martínez substituirà a Eva Isanta. Per això,  es contempla la possibilitat que el 'talent-show' en el qual participi Pantoja sigui 'Idol Kids', un nou programa que sembla que està preparant la productora Fremantle per Mediaset. Tot i això, l'estrena encara no ha estat confirmada pel grup audiovisual. 

Per altra banda, el reality sobre la vida d'Isabel Pantoja i la seva família tampoc ha estat confirmat de moment. Algunes veus també parlen sobre una sèrie de ficció basada en la seva vida, però tampoc ha estat validat per part de la cadena.

Isabel Pantoja debe tomar una decisión sobre su pelo
L'artista ha tingut algunes crisis d'ansietat a 'Supervivientes' | Telecinco

 

També et pot interessar...