Kiko Rivera haurà de pagar per no presentar-se a una actuació fa 3 anys

Uns 10.000 euros és la suma que li va costar al jove la seva llavors falta de professionalitat
Kiko Rivera no es va presentar al seu compromís professional | La Coctelera

 

Kiko Rivera ha tingut un passat marcat per les seves addiccions a les drogues que, fins i tot, el van portar a incomplir compromisos professionals. Un dels més sonats és el del contracte que va signar el fill d'Isabel Pantoja fa ja tres anys, amb el qual, es comprometia a actuar com a Dj a la discoteca Danzaa Klub a San Juan (Alacant).

 

El responsable de la sala, Carlos Poveda, va explicar en el seu moment a través de la televisió, que la sorpresa va arribar quan Rivera ni tan sols va aparèixer pel local. Sí que va arribar a l'hotel que li havien reservat per l'ocasió, tot i que els seus representants van assegurar que Rivera es trobava indisposat per a posar-se al capdavant de l'actuació.

 

 

Una condemna de 10.000 euros

Ara, després de les confessions que va fer el fill de la Pantoja durant el seu pas per 'GH Vip', tot cobra més sentit i es poden deixar entreveure les veritables raons que van forçar la suspensió de l'actuació. Però el problema no es va quedar aquí i, des de la sala de festes, es va denunciar els fets als jutjats, ja que consideraven que tenien el dret de reclamar el que consideraven que Rivera havia de pagar-los-hi per incompliment de contracte i el perjudici ocasionat.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

La demanda va seguir el seu curs i en març de l'any passat l'Audiència Provincial de Sevilla confirmava la sentència dictada amb anterioritat per un jutjat de Sevilla i condemnava a Rivera a pagar els 7.277,91 euros per incompliment de contracte, més de 2.100 euros d'interessos, despeses i costs.

 

Uns 10.000 euros era la suma que li va costar al jove la seva llavors falta de professionalitat. Així i tot, cal destacar que els advocats de Rivera van seguir lluitant per intentar desfer-se d'aquesta condemna, fet que no van aconseguir i que, finalment, el fill de la Pantoja ha hagut de pagar.

 

També et poden interessar...