Kiko Rivera compaginarà la seva feina de DJ amb la de locutor de ràdio

El fill de la Pantoja estarà al capdavant del programa 'Dando Kalambre' de l'emissora de ràdio 'Gozadera FM'

Kiko Rivera engega un nou projecte professional
Kiko Rivera engega un nou projecte professional, en aquest cas, radiofònic | Instagram

Kiko Rivera no deixa de reinventar-se. Després del seu èxit gràcies a la seva participació a 'GH Vip', el fill d'Isabel Pantoja està aprofitant al màxim la seva popularitat i no deixa escapar cap oportunitat de créixer professionalment.

Cal recordar que Rivera ja es dedica des de fa anys a ser DJ i cantant. És cert, però, que es tracta d'una feina fàcilment compaginable amb alguna altra, ja que disposa d'un horari bastant flexible. És per això que a partir del mes de juliol, Rivera començarà a estar al capdavant del programa de l'emissora de ràdio de Reggaeton 'Gozadera FM': 'Dando Kalambre'.

Cada dimecres al migdia a 'Gozadera FM'

Concretament, i tal com ha anunciat ell mateix a través de les seves xarxes socials, treballarà a la ràdio cada dimecres de les 12.00 a les 14.00 hores de la tarda per a oferir el seu punt de vista i comentar les darreres novetats del món del Reggaeton. Sens dubte, Rivera s'ha mostrat molt satisfet i content d'aquesta nova oportunitat que farà que consolidi la seva vida laboral. En relació a la ràdio, cal recordar que Rivera ja va obrir fa uns anys la seva pròpia emissora: 'KR Radio'.

Però tot i la seva iniciativa, el projecte no va tenir tot èxit que esperava i va haver de deixar-lo apartat. Ara, sembla que l'esperit radiofònic se li ha tornat a despertar i podrà tornar a provar sort gràcies a aquesta oferta laboral que li permetrà tenir una major estabilitat econòmica i moral, totalment necessària després del dur procés de depressió i desintoxicació que ha passat en els darrers anys. 

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari