URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Fran Rivera i Lourdes Montes busquen data per batejar a Curro

La seva agenda està tan plena que buscar un dia per a l'esdeveniment és gairebé impossible
Curro és el fill petit de la parella | CatalunyaDiari.cat

 

Fran Rivera i Lourdes Montes tenen el seu fill Curro «vivint en pecat». Amb aquest evident toc d'humor responia el torer a les preguntes dels periodistes sobre quan batejaran al benjamí de la família.

 

Cal recordar que la parella és molt religiosa i, com a bons sevillans, volen seguir la tradició de batejar al nen igual que van fer amb la seva filla gran. Ara bé, la seva agenda està tan plena que buscar un dia per a l'esdeveniment és gairebé impossible.

 

 

La intenció és batejar-lo abans de marxar de vacances

En aquest sentit, Rivera explicava que: «Jo vull intentar que sigui abans de marxar de vacances, perquè si no batejarem al nen i anirà caminant. Però és que és complicadíssim: un bateig d'un amic, del meu germà, els compromisos, festivals taurins que he tingut, la fira de Lourdes, el Rocío...». A banda de tots aquests contratemps, la parella afegeix l'arribada de l'estiu i l'inici de les seves vacances, ja que volen marxar a descansar entre 15 i 20 dies fora de Sevilla.

 

No obstant això, Rivera ha manifestat la intenció de batejar-lo abans de marxar, «encara que sigui una cosa íntima, volem que sigui ja. A veure si trobem data». Sigui quan sigui, el que està clar és que el petit de la família també complirà amb la tradició i, segons sembla, més aviat que tard, es batejarà a la capital d'Andalusia.

 

També et poden interessar...