Santiago Segura confessa que va patir 'bullying'

L'actor ha publicat una fotografia recordant la seva adolescència

Santiago Segura ha confessat com va ser la seva adolescència   | Cedida

L'adolescència és una època difícil per a tots, així ho ha volgut mostrar Santiago Segura, el famós actor i director espanyol qui ha revelat la seva fotografia de l’orla estudiantil. L’actor de Torrente ha passat per una evolució evident fins a arribar a la imatge que llueix actualment, però hi va haver uns anys que a ulls del públic tenia un aspecte molt diferent després d'aparèixer en  ‘El día de la Bestia’ la pel·lícula d’Álex de la Iglesia, la qual el va portar a la fama.

Però ha volgut tirar més enrere en els anys, concretament quan en tenia 14 i ha expressat que patia assetjament escolar. L’actor ha mostrat l’aspecte que tenia llavors en una fotografia a l'Instagram on es defineix com «14 anys, entrant en l'adolescència, gras, amb ulleres i torejant el ‘bullying’ com podia».

Explica les aventures i inquietuds de la seva adolescència

Una imatge que resulta impactant i alhora nostàlgica en la qual també ha volgut explicar els hàbits i les aventures d’aquells anys que l’han convertit en la persona que tots coneixem. Es defineix a si mateix com algú que estava «llegint còmics a totes hores, dibuixant en qualsevol espai en blanc, incapacitat per a qualsevol mena d’activitat gimnàstica, addicte a les sessions de programes dobles de cinemes de barri, a les milfulles de nata i crema... així era». Aquesta és la fotografia que ha publicat al seu compte d'Instagram:

Una publicació que ha estat comentada molt positivament pels seus seguidors, que en gran majoria s'han sentit identificats i que l'han recolzat completament amb comentaris com: «Un nen normal amb inquietuds diferents», «Molts vam patir l'anomenat 'bullying'. Però on estan aquells ara? Ets molt gran Santiago» o «Olé tu. Potser gràcies a aquestes circumstàncies ets tan especial i meravellós», entre molts d'altres. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari