MARIA PERELLÓ

Maria Francisca Perelló: la discreta parella de Rafa Nadal

Uns mesos abans de la seva boda, descobrim més aspectes de la vida personal de 'Mery'

A poc temps de la boda de Rafa Nadal amb la seva parella, es descobreixen alguns aspectes de la seva vida privada. Ja fa molts els anys que tenim coneixement de la seva figura, però no sempre l'hem coneguda pel seu nom real. Quan va començar a sortir amb Rafa Nadal se la va batejar com a 'Xisca'; anys més tard va passar a ser coneguda com a 'Mery', però des de fa uns mesos sabem que es diu Maria Francisca Perelló.

La jove de 30 anys és des de fa més d'una dècada  la companya inseparable de Rafa Nadal, habitual espectadora  dels seus partits i, també, directora de la Fundació del tenista. La parella ha mantingut una relació amb certa discreció, però que ara ja té cert ressò públic, sobretot per la boda  que tenen planificada per a aquesta tardor.

Mínima exposició a la vida pública

La relació  entre el tenista i ella va sorgir a través de la germana de l'esportista, Maribel. Va ser ella qui els va presentar l'any 2005, i des de llavors van deixar fluir els seus sentiments fins a l'actualitat, sent així de les parelles més fermes de la premsa rosa. Pot ser que un dels aspectes fonamentals que els ha permès arribar fins aquest punt sigui l'hermetisme sobre la seva intimitat, el qual ha estat un pilar fonamental i constant durant aquests més de 10 anys de festeig. Un exemple clar sobre aquest tancament en la intimitat de la parella és la  mínima existència de fotografies dels dos junts en espais que no corresponguin a pistes de tenis  o de l'entorn professional del jugador.

Maria i Rafa
Les fotos que existeixen de la parella en l'àmbit privat són escasses | GTRES

 

Tot i no tenir gran quantitat d'imatges de la jove Maria Francisca, són els seus fans  els quals comparteixen a través de  pàgines de xarxes socials dedicades a ella tota mena de publicacions: fotografies de la 'Mery' celebrant victòries, animant a Rafa, patint en moments delicats dels partits... Això si, tot el contingut que podem trobar serà dels fans, ja que Maria Francisca no té xarxes socials conegudes.

Qui és la Maria Francisca Perelló?

Maria Francisca és de Manacor  –com Rafa–, i  filla única del matrimoni format per Bernat Perelló, constructor de Palma, i Maria Pascual, funcionària municipal. Va estudiar Administració i Direcció d'Empreses i Economia a la Universitat de les Illes Balears, mantenint en secret la identitat de la seva famosa parella. Després de passar per un parell d'experiències laborals, va agafar les regnes de direcció de la Fundació del seu xicot, convertint-se en responsable dels projectes d'integració social.

Després de l'èxit que va tenir el tenista a París, ara està a l'espera el torneig de Wimbledon, un dels grans de la temporada. Tot i això, no hi ha cap esdeveniment que sigui més important per a Rafa que el seu casament, que es durà a terme la pròxima tardor a l'illa de Mallorca.

També et pot interessar...