Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana, indignada amb les declaracions d'Arnaldo Otegui

La periodista ha aprofitat l’ocasió per denunciar el boicot que va rebre Telecinco per concedir una entrevista a la mare del Cuco, el qual va acabar amb el tancament del programa ‘La Noria’ presentat per Jordi González

La presentadora Ana Rosa Quintana ha criticat durament l’entrevista del líder d'EH Bildu, Arnaldo Otegui, realitzada per TVE a causa de la resistència del polític a condemnar els assassinats del grup terrorista ETA. Després d’escoltar les declaracions d’Otegui, Quintana va opinar que «està molt bé que parli perquè cada vegada que ho fa demostra més l’indecent que és».   

Sembla que les paraules d’Arnaldo Otegui no han agradat gens a la periodista, i l’hem pogut veure visiblement afectada després d’escoltar l’entrevista: «A mi em va doldre i en la meva família hi ha víctimes d’ETA. Quan va dir ‘genera més dolor del necessari’, o sigui que una mica de dolor no està malament i del que tenien ‘dret a fer’. Dret a matar? Dret a segrestar?», manifestava la presentadora.

D’altra banda, Ana Rosa Quintana va comentar que el dret a entrevistar a una persona és universal, i que qualsevol individu que hagi generat una notícia té dret a fer declaracions públicament. «Els periodistes no només entrevistem a monges de clausura. Entrevistem als dolents, als bons i als regulars perquè això és informar, però la llibertat d’expressió és per a tots», afirmava amb contundència la presentadora.

Ana Rosa Quintana ha criticat durament les declaracions d'Otegi
Ana Rosa Quintana ha criticat durament les declaracions d'Otegui | TELECINCO

 

A més a més, la periodista i presentadora de Mediaset va aprofitar també per subratllar un fet que ha criticat durament.  Estem parlant del boicot que va rebre la cadena de televisió Telecinco, la qual, durant un dels seus programes, van concedir una entrevista a la mare del Cuco, condemnat per la mort de Marta del Castillo.

Ana Rosa Quintana va senyalar la «doble mara de mesurar» que hi ha als mitjans de comunicació espanyols:  «En aquesta cadena va haver-hi un boicot nacional dels que han recolzat l’entrevista a Otegui per una entrevista a la mare del Cuco, que no estava imputada, i el programa va acabar tancant», va sentenciar la periodista, referint-se al programa presentat per Jordi González, ‘La Noria’.

 

També pots llegir...