Moment en què Alejandro Albalá es llança a fer-li un petó a Lola

Alejandro Albalá fa un petó a la boca a Lola Ortiz en un vídeo de 'Mtmad'

Lola Ortiz estava gravant un vídeo pel seu canal de Mtmad

Lola Ortiz i Alejandro Albalá podrien mantenir una relació sentimental. Això almenys és el que es dedueix de l’escena que s’ha vist en el vídeo que Lola Ortiz, famosa pel seu pas per ‘MYHYV’, ha penjat al seu programa de Mtmad ‘Llámame Lola’. 

Lola es va proposar realitzar un vídeo de temàtica amorosa així que es va dirigir a un esdeveniment promocional que tenia lloc al parc d’atraccions Warner Bros aprofitant que allí s’hi trobaven famosos com  Sofía Suescun, Mayte Galdeano, Suso, Rafa Mora o Pol Badia entre altres.

Alejandro Albalá havia flirtejat abans amb ella

La qüestió és que es va dirigir cap a Alejandro Albalá per preguntar-li sobre temes amorosos mentre confessava que s’havia trobat a Alejandro la nit anterior de festa i que aquest havia flirtejat amb ella descaradament. Així que quan es van trobar, Lola el va saludar recordant-li com havia estat de juganer la nit anterior mentre ell matisava:«Juganer no, estava divertit»; tot seguit, Lola procedia a realitzar-li les seves preguntes sobre sexe i amor, començant per saber si estava en parella o no: «Res, estic solter, solteríssim» contestava ell. Va ser llavors quan ella es va atrevir a preguntar-li: «Per què creus que no trobes parella, no fas bons petons?» A la qual cosa Alejandro va voler respondre-li amb fets,  dient-li que ho podien comprovar allà mateix i es va llançar a fer-li un petó a la boca.

 

Els dos flirtegen i fan broma durant el vídeo
Els dos flirtegen i fan broma durant el vídeo | Mtmad

 

La sorpresa de la canària va ser majúscula, exclamant un: «Ostres, que m’ha fet un petó!». El flirteig va seguir una bona estona, ja que després es van trobar al seu amic Suso i Lola va presentar a Albalà com la seva nova parella en to de broma. A més a més, ella es va voler interessar pel grau de romanticisme de l’exconcursant de ‘GH DÚO’, a la qual cosa  Alejandro va respondre que sempre feia tot el que fes falta per una dona.  No sabem on arribarà el flirteig entre ambdós i si ens trobem en els inicis d’una relació sentimental; però de moment, Lola assegura que l’únic que els uneix és una bona amistat.

També et pot interessar...