Tejado

Antonio Tejado torna a estar enamorat

L'exconcursant de 'GH DÚO' ha retrobat la il·lusió al costat d'una noia de Barcelona poc després de tallar amb Ylenia Padilla

Antonio Tejado torna a estar enamorat. Després de protagonitzar diverses relacions i ruptures d’allò més sonades, i després que hagi passat poc més d'un mes des que ho deixés amb la seva última parella Ylenia Padilla, sembla que l’exconcursant de ‘GH DÚO’ torna a estar il·lusionat, i l’afortunada és una desconeguda pels mitjans:  tot el que se sap és que es diu Marina i viu a Barcelona.

Antonio Tejado compartia una imatge expressant el seu nou enamorament amb unes paraules molt poètiques i afirmant que ha trobat la pau al costat d'aquesta noia de cabell fosc, qui li ha capgirat el seu món, en una fotografia on apareixien els dos tombats al llit.

  

Després de  deixar la seva relació de 3 anys amb Candela Acevedo  a la casa de 'Gran Hermano', amb qui havia entrat a concursar com a parella a ‘GH VIP’, va tenir un flirteig dins el ‘reality’ amb l’exmiss Espanya Maria Jesús Ruiz, que es va acabar concretant en una relació que va començar i acabar en pocs dies.

 

Poc després, sense perdre gaire el temps, es va enrotllar amb Ylenia Padilla dins la casa de Guadalix, deixant per a la posteritat unes imatges molt comentades; el seu idil·li el van continuar fora del concurs i al cap de poc, es convertia en relació oficial. La cosa però, tampoc va dura gaire, i poques setmanes després, l’un i l’altre confirmaven la seva ruptura i seguien camins per separat.

Amb tot això, ara comença una nova relació i Antonio Tejado es mostra més il·lusionat que mai  amb aquesta noia desconeguda, Marina, de la qual no se sap res, tret que la relació hauria començat aproximadament a finals de maig poc després de tallar amb Ylenia, i que per tant, faria molt poc temps que estan junts.

 

També et pot interessar...