Carme Chaparro

Mediaset elimina 'Cuatro al día' dels matins i amplia l'horari de 'MYHYV'

Sembla que el nivell d'audiència no ha estat prou per a competir amb els programes estrelles dels matins d'Antena 3 i la Sexta

Mediaset ha decidit donar un nou canvi a la seva graella de programació i eliminar 'Cuatro al día', un programa que des del mes de febrer presenta la periodista Carme Chaparro.

El magazín es va començar a emetre amb la decisió de suprimir els informatius del migdia d'aquesta cadena i, suplantar-los, amb reportatges i informacions de caràcter polític i social que es debatien durant el programa.

L'adaptació del programa de les tardes

No obstant això, sembla que el nivell d'audiència no ha estat prou per a competir amb els programes estrelles dels matins d'Antena 3 i la Sexta i, per tant, prescindiran de la seva edició del migdia. En aquest sentit, cal recordar que a les tardes també s'emetia una segona part del programa molt més extensa, però també informativa.

A més, amb l'arribada de l'estiu, els continguts del programa hauran d'adaptar-se i dividir-se en dues parts: 'Polèmica' i 'Chiringuito'.  És a dir, en la primera es tractaran temes de caràcter polític, econòmic, nacional i internacional, mentre que a la segona, es tractaran temes molt més lleugers i amens per l'audiència.

S'amplia el temps de 'MYHYV'

Referent al programa del migdia, que s'eliminarà per complet, es compensarà aquest canvi amb l'ampliació d'horari de 'MYHYV', presentat per Toñi Moreno.  Per aquest motiu, la seva emissió s'ampliarà deu minuts, ja que en les darreres setmanes s'ha dedicat gran part del programa a generar continguts relacionats amb 'Supervivientes'. D'aquesta manera ha decidit adaptar-se Cuatro a les noves exigències dels teleespectadors i intentar treure el màxim profit de les audiències estivals.

Toñi Moreno a 'MYHYV'
Cuatro ha decidit ampliar la programació de 'MYHYV' | Cuatro

 

També et poden interessar...

  • Albert Rivera va ser jurat en un ‘talent show’ de política de Cuatro
  • Pep Guardiola, increpat per les càmeres de Cuatro a les escales del Camp Nou