Revelats els detalls del vestit de núvia de Belén Esteban

Surten a la llum els detalls i el preu del vestit de núvia de Belén Esteban

La sevillana Fátima Álvarez-Ossorio va ser l'encarregada de vestir a 'la princesa del poble'

Tot i que la boda de Belén Esteban fa més d’una setmana que s’ha celebrat, l’enllaç segueix sent notícia i encara ens arriben novetats i secrets revelats sobre l’enllaç, l’últim dels quals ha estat assabentar-nos dels  detalls del vestit de núvia  que va dur a ‘la princesa del poble’ a l’altar.

La dissenyadora sevillana Fátima Álvarez-Ossorio va ser l’encarregada de confeccionar el vestit de núvia de Belén Esteban. Al seu taller Fiancée Couture és on es va idear i fer realitat un vestit de blonda i punta de xantillí, de tall princesa i profusió de detalls.  D’estil romàntic, duia un canesú transparent, un encaix floral i mànigues franceses.

 

Un preu no massa car

El preu d’aquest vestit ha sorprès una mica, ja que al contrari del que es podria esperar i tenint en compte els preus que habitualment tenen els vestits de núvia, sobretot els dels famosos, aquest en qüestió es podria col·locar en un grup intermedi, ja que  li va costar a Belén Esteban entre 2.600 i 2.800 euros.

 

El disseny del vestit de núvia de Belén Esteban
El disseny del vestit de núvia de Belén Esteban | INSTAGRAM

 

Després de la cerimònia i el banquet, Belén Esteban tenia preparat un altre vestit com ja és habitual en els casaments actuals, en què durant el banquet, la núvia es canvia per poder estar més còmoda el que resta de celebració. En aquest cas, Belén va optar per un vestit de la mateixa dissenyadora amb un preu molt similar al del vestit de núvia; en total doncs, s’hauria gastat aproximadament 6.000 euros en els dos vestits.

Els experts en moda han volgut donar la seva opinió sobre el vestit i tots han estat d’acord que ‘la princesa del poble’ estava espectacular i que la suma que s’ha gastat en els dos vestits és bastant econòmica, tenint en compte que  si els hagués adquirit a tallers o dissenyadors més famosos podria haver pagat fins al triple del que li va costar.

També et pot interessar...