La Reina Letícia, objecte de la ploma esmolada de Jaime Peñafiel.

Letícia va demanar veure en exclusiva el vestit de núvia de Belén Esteban

Es desconeix si finalment la revista va accedir i va enviar de forma anticipada un exemplar de l'exclusiva a la Casa Reial

La reina Letícia no només controla l'actualitat política i institucional del país, sinó que també la de la premsa rosa. Almenys així es desprèn de la informació que ha fet pública la web 'Informalia', la qual assegura que la dona del rei Felip VI va demanar veure abans que ningú l'exclusiva que Belén Esteban va donar de la seva boda amb Miguel a la revista ¡Hola!. 

Segons les informacions,  a la Casa Reial arriba cada setmana la premsa rosa, això sí, com en tots els quioscos,  ho fa el dia que es publica al mercat. Ara bé, en aquesta ocasió, sembla que la monarca no podia aguantar, com la resta de mortals, a veure quin era el vestit que Belén Esteban havia escollit pel seu casament amb l'home de la seva vida.

La curiositat innata d'una periodista com Letícia

Tot i la demanda de la reina, es desconeix si finalment la revista va accedir i va enviar de forma anticipada un exemplar de l'exclusiva a la Casa Reial.  Amb aquesta petició surt a la llum la curiositat innata que manté Letícia com a periodista, ja que cal recordar que abans de conèixer al que actualment és el rei d'Espanya i casar-se amb ell, va exercir durant molts anys com a reportera i presentadora dels informatius de RTVE.

Imatge de la portada de la revista ¡Hola!
La revista ¡Hola! va aconseguir l'exclusiva de la boda | ¡Hola!

 

Ara, quan la revista ja ha sortit a la venda de forma oficial, tothom ha pogut veure l'impressionant vestit que va escollir la col·laboradora de 'Sálvame' per a un dels dies més especials de la seva vida. Concretament,  la peça ha estat dissenyada per Fátima Álvarez-Ossorio, a càrrec de Fianceé Couture. 

Álvarez-Ossorio és una bona alumna de la modista Rosa Clará, qui va rebutjar dissenyar el vestit de l'Esteban quan es va casar amb el seu exmarit, Fran.  La madrilenya, lluny ja d'aquella època que va ser tan tòxica per a ella, ha lluït tranquil·la, relaxada i molt enamorada un disseny que ella mateixa ha pagat i que ha agradat a gairebé tothom.

Belén Esteban
Belén Esteban es va casar dissabte amb Miguel | Instagram

 

També et poden interessar...