Susanna Griso, al carrer, vestida de negra

Susanna Griso ja va perdre la seva mare fa un any i mig

Montserrat Raventós va morir per un ictus l'any 2017

Dia trist per Susanna Griso. La presentadora d''Espejo Público' s'ha assabentat en ple directe de la notícia de la mort de la seva germana gran. Com publicava 'El Mundo', la periodista d'Antena 3 ha estat avisada pels seus companys i ha abandonat immediatament el plató.   

Tot apunta que la causa de la mort hauria estat un infart sobtat. Cal recordar, que Susanna és la petita de 7 germanes i que concretament és 20 anys més jove que la seva germana morta.  Ella mateixa ha compartit en més d'una ocasió com estaven d'unides, com per exemple en una fotografia de totes que va pujar a Instagram el 2017, pel 'Dia de les Germanes'. 

Un any i mig de la mort de la seva mare

El d'avui ha sigut el segon cop dur que rep la família Griso en poc més d'un any i mig. Concretament, la matriarca de la família, Montserrat Raventós va perdre la vida el novembre de 2017, en recaure d'un ictus. A més de per ser la progenitora de la periodista, era coneguda per formar part de la família propietària dels caves Raventós. Susanna Griso es va acomiadar amb un breu i tendre missatge de la seva mare: «Bon viatge, mama».

Missatges d'ànims dels seus companys 

Sens dubte, la mort de la germana de Susanna Griso ha estat una de les notícies del dia, d'ençà que el col·laborador del programa, Gonzalo Bans, ha confirmat que aquest era el motiu de la marxa de la presentadora. Ell mateix ha sigut l'encarregat d'enviar, al final del programa, un missatge d'ànim per la seva companya i la seva família: «A Susanna i a tota la seva família una fortíssima abraçada de l'equip d''Espejo Público'».  

No han estat els únics que han volgut donar el seu suport a la presentadora. No ha dubtat en enviar unes paraules de cònsol qui és la principal competidora per l'audiència, Ana Rosa Quintana. «A tota la família de Susanna Griso, el meu condol, i una abraçada molt forta a la meva companya perquè quan marxen els nostres pares són grans i es pot entendre, però un germà és molt complicat, així que un petó, Susanna», deia la presentadora de Telecinco

També et pot interessar...