T'ENCANTA SÁLVAME?

Uneix-te al nou grup de Facebook per a comentar, cotillejar i disfrutar amb Sálvame. CLICA AQUÍ, t'encantarà!

FANS DEL DIARI?

💃 Doncs no us perdeu el nou grup exclusiu i oficial de Facebook. Informació i entreteniment a Facebook. FEU CLIC AQUÍ i demaneu accés!

URGENT

🔴 Dos nous contagis de coronavirus a Catalunya, sis en total

ÚLTIMA HORA

⚫️ Tres morts en un aparatós accident a la N-240 a Tarragona

Belén Esteban es gasta 132 euros per cada plat de la seva boda

Només amb el sopar, els nuvis haurien pagat més de 20.000 euros
Belén Esteban es va casar el passat dissabte amb Miguel | Instagram

 

Belén Esteban va viure el passat dissabte un dels dies més feliços de la seva vida. Després d'estar preparant durant mesos el seu casament amb Miguel, els nuvis van poder gaudir de l'esperada celebració amb tota la seva família i amics en un dia espectacular i únic.

 

Però no tot és fruit de la sort, i és que Esteban hi ha estat treballant durant mesos perquè tot sortís perfecte. Una de les prioritats de la col·laboradora de 'Sálvame' era el menú, el qual havia de ser bo i satisfer les necessitats de tots els convidats.

 

 

Un plat de més de 100 euros per persona

Per això, la coneguda com 'La princesa del poble', va decidir no escatimar en el preu del plat i oferir als seus estimats la millor qualitat. En aquest sentit, des de 'Sálvame' han explicat que el plat per persona de la boda tenia un preu de 132 euros, fet que demostra que la madrilenya va ficar tots els esforços en tenir a tots els convidats satisfets. Tenint en compte que a la boda van acudir un total de 164 persones, Esteban hauria pagat, només amb el sopar, un total de 21.648 euros. 

 

El menú estrella

De primer, els convidats van poder gaudir d'un salmorejo cordovès, seguit d'uns sorbets de diversos sabors. Com a plat principal es podia escollir entre bou o sushi i, de postres, el menú es tancava amb una beina de xocolata sobre financier de cacau i un pastís àrab. El programa 'Socialité' ha estat l'encarregat de desvelar el secret d'un menú dissenyat especialment per a l'ocasió.

 

 

També et pot interessar...